• 0

Startap iz Srbije u trci za nagradu od 100.000 dolara u Dubaiju

Šest startapova iz naše zemlje prvi put se predstavilo na Gitex Futures Stars-u

  • 0
developer, programiranje

Foto: Freepik

Domaći startap Joberty plasirao se u finale takmičenja Supernova izazov na najvećem svetskom tehnološkom događaju Gitex Futures Stars, koji se održava u Dubaiju, i sa 22 zemlje, koliko ih je u finalu, danas će se boriti za nagradu vrednu 100.000 dolara, saopštili su iz Komore.

Joberty je platforma koja spaja IT profesionalce u potrazi za poslom sa tehnološkim kompanijama koje zapošljavaju te profile.

- Naša misija je da povećamo transparentnost zapošljavanja u IT zajednici i da pomognemo programerima da donose bolje karijerne odluke - objašnjava Ðorđe Vukotić iz firme Joberty. Istakao je da se finale održava danas i da se njegov tim predstavlja u podne po lokalnom vremenu i izrazio nadu da će Joberty ostvarii uspeh na takmičenju.

Šest startapova iz naše zemlje prvi put se predstavilo na Gitex Futures Stars-u uz posršku Vlade Srbije i PKS-a. Ovo takmičenje organizuje se u okviru IKT sajma Gitex, na kome izlaže 11 kompanija iz Srbije, navedeno je u saopštenju.

Video: Burger na laboratorijski način: Nema više ubijanja krava, meso u tanjiru direktno iz epruvete

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>