• 0

Smenjen predsednik Sindikata radnika EPS Milan Ðorđević

"Radnici Kolubare ne učestvuju u ovome"

  • 0
Dete, dečak, strujni udar, struja

Foto: Shutterstock

Na sednici Glavnog odbora Sindikata radnika EPS koja je odžana u Obrenovcu doneta je odluka o smeni predsednika sindikata Milana Ðorđevića Ðokina, saopštila je sindikalna organizacija EPS Kolubara.

Kako je navedeno, Ðorđević je opozvan sa funkcije predsednika GO Sindikata radnika EPS-a, a za novog predsednika je jednoglasno izabran Radoslav Krsmanović iz Sindikalne organizacije EPS Kolubara Lazarevac.

Sednici GO prisustvovalo je 28 članova GO Sindikata radnika EPS.

Deo članova Sindikata radnika EPS, koje je predvodio Ðorđević, okupili su se jutros ispred sedišta tog preduzeća u Balkanskoj ulici u Beogradu da bi, kako su rekli, iskazali svoje nezadovoljstvo stanjem u EPS-u i položajem radnika.

Nakon tog protesta Sindikalna organizacija EPS Kolubara je saopštila da ne učestvuje u protestu koji je jutros organizovao Sindikat radnika EPS-a ispred sedišta firme.

"Radnici Kolubare ne učestvuju u ovome. Ovo nije rudarski protest, ovo je skup familije, prijatelja i penzionera. Rudari Kolubare su na zboru u Kaleniću rekli šta su imali", naveo je predsednik sindikata EPS Kolubara Miodrag Ranković Pici.

Video: Ako struja udari na novčanike, ovo su trikovi kako da to izbegnete

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>