• 10

Izvučeni dobitnici 3 stana u Beogradu u finalnom izvlačenju igre "Uzmi račun i pobedi"

Izvučeni i dobitnici pet automobila "fijat 500L"

  • 10

U poslednjem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i tri stana u Beogradu. Najvrednije nagrade - dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u "Beogradu na vodi", dobili su Milan Amidžić iz Beograda, Silvana Jašarović iz Beograda i Jelena Šajković iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa rekordnih 13.019.010 koverata, izvukao je violonista Stefan Milenković, piše RTS.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Julijana Pavlović iz Beograda, Neda Srđan iz Uzdina, Ksenija Jugović iz Novog Beograda, Rade Radić iz Rumenke i Marija Malešević iz Pančeva.

Pošiljka koju je potpisala Vukosava Vujović iz Pančeva, koja je izvučena kao potencijalna dobitnica "fijata 500L", nije ispravna, jer je jedan račun u koverti bio manji od 100 dinara.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, i predsednica Komisije Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Izvlačenju je prisustvovala i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. Istakla je da je broj pristiglih koverata govori kako građani žele da daju doprinos borbi protiv sive ekonomije, što je ključno.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobila Ana Rmuš iz Vrbasa.

Ovo je bilo šesto, poslednje izvlačenje jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021".

Tokom jesenjeg kruga, dodeljeno je ukupno 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

Nagradnu igru je organizovala Vlada Srbije, uz podršku NALED-a.

Pravo učešća su u jesenjem krugu imali svi punoletni građani Srbije koji su poslali koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt-centar preko imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi-11

    23. oktobar 2021 | 19:58

    Ako je ovo sve posteno pitam se zasto se samo stanovi dele po BG? Postoje i drugi gradovi u ovoj drzavi....

  • Mira

    23. oktobar 2021 | 19:59

    Samo Beograd🤢Bas ga izmešati.

  • Zvele

    23. oktobar 2021 | 22:30

    Ovo ispada da samo Beograd šalje koverte....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>