• 0

Ljudi su bili oduševljeni "radikalno otvorenom" kafom sa menadžerima Štarka! Evo i zašto…

Kada ste u potrazi za poslom, osim pozicije na koju se prijavljujete i uslova koje treba da ispunite, većina kompanija daje informacije o radnom mestu i opis posla koja biste obavljali, kao i spisak benefita koje biste kao zaposleni imali

  • 0
Atlantic Štark Foto: Printscreen

Ovo je primer oglasa Atlantic Štarka za zapošljavanje operatera u proizvodnji. Sve je lepo navedeno i jasno pobrojano šta se traži i šta se nudi onima koji razmatraju zapošljavanje u Štraku, fabrici koja i dalje proizvodi najlepše ukuse iz detinjstva. Ali Atlantikovci su otišli korak dalje u otvorenosti prema tržištu rada, pa su odlučili da sve "tajne" podele sa zainteresovanima.

Atlantic Štark Foto: Printscreen

Naime, kod najvećeg broja kompanija, jako je teško doći do informacija kakvi su uslovi rada, koliko traju smene, da li se plaća prekovremeni rad, kolika je plata i kako napredovati na poslu. Zato je Atlantic Štark uveo "Radikalno otvorenu kafu" – onlajn okupljanje uz kafu, na kome ste imali priliku da pitate menadžere sve što ste ikad želeli da znate o radu u Atlantic Grupi, odnosno u Štarku, gde su otvoreno odgovarali na postavljena pitanja.

Uz kafice vezane za zapošljavanja, sa svima koji su se registrovali, otvoreno su podelili razne stvari koje su mogla da vas interesuju. Na ovom linku se nalazi čitav snimak "Radikalno otvorene kafe", a u opisima ispod videa se nalazi spisak pitanja i tema na koje su govorili generalni direktor Štarka Marko Njavro, voditeljka zapošljavanja Danica Miller, direktorka marketinga i inovacija Nataša Šarčević, direktorka za Ljude i kulturu, Jelena Stojković. Podelili su šta je do sada urađeno, šta je u planu, jer se sledeće godine obeležava 100 godina Štarka!

Atlantic Štark Foto: Printscreen

Vizija i strategija daljeg razvoja kompanije, uz ljude koji će im biti potrebni za podršku u ostvarenju tih planova, podeljeni su bez zadrške, kao što je na primer informacija da se tehnološki unapređuje linija čokolade u fabrici u Beogradu, kao i postrojenja u Ljuboviji. Pozive na ovakve kafe možete dobiti preko portala za zapošljavanje Infostud, na stranici poslodavci, ili preko službenog LinkedIn profila Atlantic Grupe.

Kako su nam rekli u Štarku, biće i dalje otvoreni da podele i razne druge stvari za koje veruju da bi mogle da vas interesuju. Tako možete da očekujete i pozive na predavanja koje organizuju sa vodećim svetskim stručnjacima, kako bi sa vama podelili iskustva razvoja u Atlantic Grupi. Kada dobijete novi poziv, registrujte se i neka vas poveže miris i ukus dobre kafice. 😊

(Telegraf.rs/Dejana Videnović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>