• 1

Nadvožnjak u Batajnici biće završen do kraja godine: Ovo su stanovnici čekali decenijama

Izgradnjom ovog nadvožnjaka biće rešen višedecenijski problem

  • 1
Nadvožnjak u Batajnici

Foto: Beoinfo

Nadvožnjak iznad brze pruge Beograd - Novi Sad koji spaja Batajnicu i Šangaj Grad Beograd radi dan i noć i biće završen do kraja ove godine.

Pristupne saobraćajnice nadvožnjaku biće završene do 31. januara, objavio je na svojoj fejsbuk stranici zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Tako će biti rešen problem koji su građani Batajnice i Šangaja mogli da imaju izgradnjom brze pruge jer bi, da nismo izgradili nadvožnjak, ostali bez pružnog prelaza. Nadvožnjak je dužine 285 metara sa 12 stubova a dužina prilaznih saobraćajnica je oko kilometar. Vrednost nadvožnjaka sa pristupnim saobraćajnicama je oko šest miliona evra. Tako se radi za Beograd koji postaje bolje mesto za život svih građanki i građana - napisao je Vesić.

Izgradnjom ovog nadvožnjaka biće rešen višedecenijski problem koji su građani Batajnice, Busija i Ugrinovaca imali zbog pružnog prelaza na frekventnom pravcu za Novi Sad.

(Telegraf.ra)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    22. januar 2022 | 13:52

    Nije precizirao. Misli do kraja 2022. god. E tugo naša, napredna...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>