• 0
 ≫ 

Vrhunske franšize za 200 dinara: Kako je div rešio da povrati korisnike?

 ≫ 

Zatvaranje u domovima navelo je ljude da se više okrenu strimingu, kako bi zadovoljili svoje potrebe za zabavom

  • 0
Snežana i sedam patuljaka

Foto: Profimedia/Walt Disney Productions / AFP

Kompanija "Volt Dizni" saopštila je u ponedeljak da nudi mesec dana korišćenja servisa Dizni+ za 1,99 dolara u ograničenom periodu, jer nastoji da zaustavi usporavanje rasta korisnika koji plaćaju pretplatu na ovaj striming.

Promocija je počela juče, 8. novembra, i važi nedelju dana, tačnije do 14. novembra - za nove i stare pretplatnike u Sjedinjenim Državama i još nekim drugim zemljama, piše u saopštenju.

Dizni koji naplaćuje 7,99 dolara mesečno za svoju uslugu striminga u Sjedinjenim Državama, nedavno je nagovestio usporavanje rasta broja pretplatnika na platformu Dizni+, koja je, inače, glavni rival Netfliksu.

Ovaj opadajući trend doveo je i do nezavidne situacije kompanije iz oblasti zabave na Volstritu. Dizni+ u svom portfelju ima franšize "Ratovi zvezda" i "Osvetnici", a tokom pandemijske 2020. je prikupio više novih pretplatnika, usled mera karantina.

Naime, zatvaranje u domovima navelo je ljude da se više okrenu strimingu, kako bi zadovoljili svoje potrebe za zabavom.

Kao deo promocija koje su obeležile lansiranje Diznija+ pre dve godine, kompanija je rekla da će obezbediti i druge ponude, uključujući rani ulazak u svoje tematske parkove za pretplatnike koji ispunjavaju uslove. Dizni će u sredu izneti svoje rezultate za četvrti kvartal.

Video: Serija Squid game dobila svoj kafić: Kako je popularna serija postala hit na tržištu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>