• 0

Prestižna nagrada u rukama dobitnica iz Srbije

U kategoriji PRO PR Globe Awards ove je godine nagrađen 21 dobitnik iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije i Indije

  • 0
Jake, snažne, moderne žene Foto: Shutterstock

Međunarodna komisija PRO PR Globe Awards odlučila je da će ove godine priznanje za doprinos razvoju struke odnosa sa javnošću dobiti ugledne ekspertkinje iz oblasti komunikacija iz Srbije: Ljiljana Boljanović, direktorka i partnerka u agenciji Olaf&McAteer Beograd, Olivera Ćirković, direktorka marketinga i korporativnih komunikacija u Univerexportu u Srbiji i Jelena Parezanović, posebna savetnica ministra za odnose sa javnošću i komunikacije u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.

PRO PR Globe Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim etičnim radom i znanjem doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom, nacionalnom i globalnom nivou kroz različite projekte. Ovaj program nagrađivanja utemeljen je 2012. godine povodom obeležavanja desete godišnjice međunarodne PRO PR konferencije. Program nagrađivanja namenjen je prvenstveno pojedincima, a ne projektima, a za njega se ne uplaćuju nikakve finansijske naknade. Proces nominacije traje 90 dana, a bivši dobitnici nominuju buduće, u skladu s pravilnikom PRO PR Globe Awards.

Priznanje PRO PR Globe Awards uključuje i unikatnu statuu koju su za ovu priliku izradili studenti Akademije primenjenih umetnosti Univerziteta u Rijeci.

Za ovu nagradu, kandidate nominuju i predstavnici 4 svetska udruženja: International Public Relations Association-IPRA, Public Relations and Communications Association-PRCA, International Communications Consultancy Organisation-ICCO , Chartered Institute of Public Relations-CIPR.

U kategoriji PRO PR Globe Awards ove je godine nagrađen 21 dobitnik iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije i Indije.

Video: Evo ko su najbogatije žene na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>