• 0
 ≫ 

Karić dobio priznanje od prijatelja šeika: "Naše najveće bogatstvo je duhovno bogatstvo"

 ≫ 

Bezbroj nagrada, priznanja, počasnih zvanja, doktorata i odlikovanja samo su podsetnik da svoja prijateljstva negujemo i čuvamo, kaže vlasnik BK grupe

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić / Foto: Milena Đorđević

"Dragi moji, naše zrele godine nam donesu malo više mira, više prostora za sebe, za svoje prijatelje i porodicu i upravo tada stižu i nagrade i priznanja za višedecenijski trud i zalaganje u mnogim oblastima", napisao je Bogoljub Karić, vlasnik BK grupe i predsednik pokreta Snaga Srbije, na svom Fejsbuk nalogu.

Kako je dalje naveo, misleći na svoju porodicu, "dok su radili širom sveta, sticali su poverenje ljudi, izgradili neraskidive veze na svim kontinentima, stvorili prijatelje za ceo život".

"Naše najveće bogatstvo je duhovno bogatstvo", dodaje, "sve ono što smo naučili, primili i prihvatili od dragih ljudi i kultura širom sveta". Vlasnik BK grupe je dalje istakao da to bogatstvo nema cenu i da ga niko ne može ni uzeti ni uništiti.

"Bezbroj nagrada, priznanja, počasnih zvanja, doktorata i odlikovanja samo su podsetnik da svoja prijateljstva negujemo i čuvamo. Evo jedne posebne prilike gde sam dobio priznanje za uspešnu saradnju i da bih ispoštovao svog prijatelja šeika, obukao sam tradicionalnu arapsku odeću, kandoru", piše dalje u Karićevom postu.

"Šeik sa Kosova ravna i Peći, mog najdražeg grada. Priznanja i pohvale me nikada nisu promenile, samo su me uzdigle na viši nivo zalaganja, rada i odricanja, poštovanja i odgovornosti za sve oko sebe".

Kako je na kraju istakao Bogoljub Karić, "uz prijatelje i porodicu možete sve što poželite, zato ih čuvajte kao zenicu oka". Prijatelji su način na koji se Bog brine o nama - kaže stara poslovica.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>