• 0
 ≫ 

Jedna aplikacija za sve tržne centre na jednom mestu

 ≫ 

obijate šansu da prvi saznate sve o poslednjim trendovima i novitetima iz radnji svojih omiljenih brendova

  • 0
Tvoj centar, app

Foto: Promo

Bliži se Crni petak, a uskoro će i sezona prazničnih sniženja. I to je nešto čemu se svi veoma radujemo. Ove godine imamo razlog više da se radujemo predstojećim praznicima jer je stigla savršena aplikacija za šoping u Beogradu – aplikacija Tvoj Centar, zahvaljujući kojoj možemo na jednom mestu da saznamo sve informacije o poklonima i popustima koji se u datom trenutku nalaze u ponudi šoping centara UŠĆE, BEO i Mercator. I naravno, da ih iskoristimo.

Samo par koraka je potrebno da bi aplikacija Tvoj Centar postala i deo vašeg sveta. Za početak, aplikaciju skinite na App store ili Google play prodavnicama ili skenirajte QR kod koji ćete pronaći na vidljivim mestima u svakom od ova tri šoping centra.

EMBED – YOUTUBE https://www.youtube.com/watch?v=IpeLydIgBvM

Sledeći korak jeste da kreirate svoj nalog, a potom izaberete svoj omiljeni šoping centar, čiji sadržaj želite da pratite, i da u njemu odaberite svoje omiljene šoping kategorije i brendove.

Kada stignete u šoping centar, otvorite aplikaciju Tvoj Centar, prebacite aplikaciju na centar u kome se trenutno nalazite i pritisnite duge “Osvoji poene”, i poeni će se automatski beležiti na vašem profilu. Kada sakupite dovoljno poena možete da ih pretvorite u poklone, popuste ili šoping vaučere po izboru.

Poklone i vaučere preuzimate na info pultu UŠĆE, BEO ili Mercator šoping centara, dok se popusti ostvaruju direktno u radnji u okviru ovih centara, tako što ćete konkretni popust koji želite da iskoristite pokazati osoblju na kasi.

Takođe, pored popusta i poklona koje ostvarujete osvajanjem poena, kao korisnik aplikacije Tvoj Centar imate priliku da uživate i u drugim specijalnim pogodnostima koji nisu uslovljeni osvojenim poenima – aktuelnim akcijama i sniženjima. Dobijate šansu da prvi saznate sve o poslednjim trendovima i novitetima iz radnji svojih omiljenih brendova, da se inspirišete zanimljivim sadržajem, kao i da saznate za sve manifestacije I dešavanja koji će biti održani u okviru ovih centara.

Započnite svoje novo šoping iskustvo na mobilnom telefonu – instalirajte Tvoj Centar app i osvajajte poene za poklone i popuste koji se mogu iskoristiti u čak 3 šoping centra – BEO Shopping Center, Ušće Shopping Center, Mercator centar.

Video: Evo kako virtuelna realnost i veštačka inteligencija mogu da vam pomognu oko pronalaženja posla

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>