• 0

Motorola pokreće novi projekat koji će promeniti način na koji koristimo telefone

Motorola 312 Labs pružaće podršku kompaniji u njenoj misiji da korisnicima pruži nove tehnologije i veću vrednost svakog proizvoda

  • 0
Motorola Foto: Motorola

Motorola je posvećena donošenju najnovijih i najboljih tehnologija svojim korisnicima, ujedno pružajući i izvanrednu vrednost koja dolazi sa svakim njenim proizvodom.

Kako bi nastavila svoju misiju, Motorola je predstavila 312 Labs, novu grupu posvećenu inovacijama koju čine stručnjaci za istraživanje, dizajn i inženjerstvo sa ciljem da razvijaju revolucionarne tehnologije.

Ova grupa će biti posvećena nepoznatom kroz istraživanje, ideje i prototipove kako bi korisnicima pružila radikalno drugačije tehnologije i rešenja u bliskoj i daljoj budućnosti.

Predstavljanje Motorola 312 Labs R&D grupe u Motoroli, kompaniji u vlasništvu Lenova, dalje produbljuje misiju kompanije Lenovo da udvostruči svoje istraživačke kapacitete.

Motorola Foto: Motorola

Razvoj i kreiranje izuzetnih proizvoda

Motorolino poslovanje beleži veliki rast, a kompanija iza sebe ima najuspešniji kvartal ikada. Svi uspesi su rezultat jakog portfolia proizvoda kao što su Motorola razr, Motorola edge i Motorola g porodice uređaja, ali i servisa koji uključuju ThinkShield for mobile i Ready For.

Motorola je već predstavila izuzetne inovacije poput ekrana otpornih na pucanje, moto modova i telefona sa savitljivim ekranom (razr), a 312 Labs će nastaviti da ubrzanim tempom radi na novim inovativnim proizvodima i njihovoj dostupnosti korisnicima.

Gledajući budućnost, 312 Labs fokusiran je na nekoliko ključnih sfera koje uključuju povezane ekosisteme budućnosti, metaverse evoluciju, istraživanje novih i jedinstvenih mobilnih formi i nosivih uređaja, kao i dalji napredak displej i AR & VR tehnologija.

-Motorola 312 Labs je jedinstveno pozicionirana zbog svoje misije da istražuje nepoznato, ali sa timom koji ima iskustvo i stručnost da konceptualnu ideju pretvori u stvarnost. Jedna od najvažnijih stvari jeste i naša sposobnost da razumemo potrebe korisnika, jer, šta je poenta nekog otkrića ako ono ništa ne znači ljudima? To je ključno područje našeg fokusa dok radimo na budućnosti mobilnih tehnologija- izjavio je Dan Dery, Motorola vice president of product.

Motorola Foto: Motorola

Globalni tim sa korenima u Čikagu

Broj "312" u imenu iskorišćen je jer on predstavlja jedan od najpoznatijih telefonskih pozivnih brojeva u Čikagu. Koreni Motoroline inovacije duboko su usađeni u Čikago koji je pružao podršku legendarnim uređajima, od prvog portabl telefona do prvog savitljivog ekrana.

Sedište tima je u legendarnom Merchandise Martu u Čikagu, gde timovi rade u 30 individualnih laboratorija, a grupa ima članove i u Brazilu, Kini i Indiji.

Radeći sa vrednostima koje su duboko utkane u Lenovo Product Diversity Office, Motorola 312 Lab će nastaviti da gradi globalni tim koji će činiti stručnjaci različitih godina, polova, sposobnosti i rasa.

Motorola 312 Labs je važan korak za Motorolinu misiju da menja način na koji osećamo mobilnu tehnologiju, kako ona izgleda i radi.

Kako biste saznali više, posetite https://www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

Pratite nas na:

https://www.motorola.com/rs/sr/home

FB: https://www.facebook.com/MotorolaSRB/

IG: https://www.instagram.com/motorola.srbija/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyM_SkbPIFe0dPUX3cCji_w

Pinterest: https://www.pinterest.com/motorolaserbia/_saved/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>