• 0

Napisao je svoj otkaz na toalet papiru i dobio neverovatnu podršku: Šef (ne) zna za šalu

"Nekada sve što vam je potrebno jeste lični pečat", jedan je od komentara

  • 0
Traženje posla otkaz posao biznis

Foto: Shutterstock

Čovek je odlučio da bude drugačiji i napiše neobičnu ostavku pa je napisao kratku belešku na komadu toalet papira pored bezobraznog crteža i datuma svog odlaska.

Srećom, njegov poslodavac zna za šalu.

Fotografiju otkaza koju možete da vidite na ovom linku, dele i na društvenim mrežama, a celo pismo sastoji se iz jednostavne poruke: "Odlazim 25."

Belešku je ukrasio skicom golog čoveka koji se udara po leđima, kako bi pismu dao lični pečat.

Više od 70.000 ljudi je lajkovalo objavu, a skoro 1.000 korisnika je ostavilo komentar. Neki od njih bili su urnebesni. 

I nedavno je mlada Amerikanka kojoj je očigledno prekipelo rešila da da otkaz u prodavnici u kojoj je radila pet godina, na pomalo neuobičajen način. Otkaz je dala preko razglasa u radnji u kojoj je radila, ali je njena cela "govorancija" bila i duža nego što možete da naslutite.

Prodavačica u sektoru elektronike u jednom svetski poznatom trgovačkom lancu, Bet MekGrat, dala je otkaz pritisnuta lošim uslovima koje je trpela godinama.

Otkaz je dala preko razglasa, a pored osnvne informacije o odlasku iz firme, Bet je na sav glas i nabrojala sve što je mučilo i što je trpela na poslu. Čuli su je i kupci i menadžeri.

- Pažnja, Volmartovi kupci i zaposlenici, ja sam Beth iz elektronike. Radim u Volmartu skoro pet godina i mogu reći da ovde svi rade previše i premalo su plaćeni. Šefovi i kupci se svakoga dana loše odnose prema nama. Kad god s tim imamo problem, kažu da nas je lako zameniti. Dosta mi je da me svi prave ludom. Ova kompanija svoje starije zaposlene tretira kao g....a - rekla je Bet.

Ona je čak išla i dalje, pa pa jednog od šefova nazvala “perverznjakom”, a drugo dvoje prozvala zbog njihovog odnosa prema zaposlenima.

Video: Kako da (ne) dobijete otkaz

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>