• 0
 ≫ 

Poslovna saradnja koja traje 50 godina: Dipos dodelio zahvalnicu ruskom ambasadoru

 ≫ 

Diplomatski klub u Beogradu biće jedinstveno mesto susreta, kako članova diplomatske i poslovne zajednice

  • 0
SPUTNJIK VAKCINE VUCIC

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Povodom podrške i doprinosa na unapređenju ekološke svesti, ozelenjavanju i ulepšavanju Diplomatske kolonije na Dedinju koja ove godine obeležava 60 godina postojanja, direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina Dipos d.o.o. Ðoko Krivokapić je uručio zahvalnice ambasadoru Ruske Federacije Aleksandru Bocan-Harčenku i trgovinskom predstavniku te države Andreju Hripunovu, saopštio je Dipos

Podseća se da su Bocan-Harčenko i Hripunov u junu ove godine bili gosti Diposa, kada su ambasador Rusije i direktor Krivokapić u čast poslovne saradnje koja traje više od 50 godina posadili stablo breze u Diplomatskoj koloniji na Dedinju.

Dipos navodi da je tokom susreta Krivokapić Bocan-Harčenku i Hripunovu predstavio strateški projekat društva o izgradnji Diplomatskog kluba u Beogradu.

Ističe se da je obostrano ocenjeno da će Diplomatski klub u Beogradu biti jedinstveno mesto susreta, kako članova diplomatske i poslovne zajednice, tako i državnih zvaničnika, predstavnika međunarodnih organizacija, a i šire poslovne zajednice u Srbiji.

Bocan-Harčenko i Hripunov su zahvalili direktoru Krivokapiću na velikom zalaganju za unapređenje poslovnih odnosa ambasade Rusije i Diposa, kao i bilateralnih odnosa Republike Srbije i Ruske Federacije, navodi se u saopštenju.

Video: Bocan-Harčenko: Jačanje vojske je od velikog značaja za suverenitet zemlje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>