• 19

Vučić: Imamo rešenje za Zakon o eksproprijaciji, sutra ćemo sve saopštiti

Sutra ćemo izaći sa merama i kakvi su naši planovi. Izlazimo sa rešenjem na osnovu analiza i onoga što su nam ljudi u Nedeljicama rekli - poručio je predsednik Srbije

 • 19
Narodna skupština republike Srbije

Foto: Nikola Tomić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavio je da će sutra izaći sa rešenjem za Zakon o eksproprijaciji i da će građanima saopštiti sve detalje.

On je istakao da će sutra biti predstavljeno javnosti ako tokom dana budu dobijene potvrde od više nadležnih institucija da je sve u skladu sa Ustavom.

- Sutra ću vas obavestiti i posebno govoriti o toj temi. Pripremamo ceo paket i analiziramo i sve zahteve i našli smo rešenje oko Zakona o ekspropiojaciji koje vam danas neću saopštiti. Spremam dodatne provevere, još jednom da ne bismo učinili nešto protivustavno - rekao je Vučić na pitanje novinara da li će potpisati izmene Zakona o eksproprijaciji usvojene u skupštini i šta će se menjati, ako se bude nešto dodatno menjalo.

Vučić je rekao da će se sutra znati više o tome.

- Izlazimo sutra sa tim ako danas dobijemo potvrdu od više nadležnih institucija koje su suštinski nadležne, kao i pravnih eksperata, i onda ćemo izaći u javnost sa tim - dodao je predsednik.

Kazaoje da se ta mera tiče načina kako da stave na čekanje Zakon i odluku i da se traži način kako da se to učini u skladu sa Ustavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Aco

  Sve fabrike i rudnike zatvoriti. !? Ništa nam ne treba ! Jer treba probati živeti od vazduha i vode!

  2
  1

  Podelite komentar

 • A !

  Gde su ti bili svi ti stručnjaci pri izradi zakona.

  6
  1

  Podelite komentar

 • 534

  Ne treba nam taj zakon. U Jadru seljaci rasprodali zemlju Rio Tintu dobrovoljno. Od 16.000 do 720.000 evra.

  3
  3

  Podelite komentar

Google preporuke