• 0

Digitalni projekti NIS-a stigli i do Hjustona

Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a i potpredsednik Skupštine Nacionalnog naftnog komiteta Srbije, učestvovao je na strateškoj sesiji CEO Panel pod nazivom "Digitalna transformacija" koja je održana u okviru 23. Svetskog naftnog kongresa, najznačajnijeg globalnog događaja u sektoru nafte i gasa

  • 0
NIS

Foto: NIS

Ovaj kongres održava se od 5. do 9. decembra u Hjustonu, u američkoj državi Teksas.

Tjurdenjev je prisutnima predstavio proces digitalne transformacije u NIS-u. On je naveo da digitalni portfolio kompanije ima više od 110 projekata i inicijativa i predstavio neke od realizovanih projekata.

Takođe, Tjurdenjev je prisutnima prezentovao i dalje planove NIS-a kada je reč o digitalnoj transformaciji kompanije i govorio o njenoj saradnji sa IT zajednicom i vodećim domaćim fakultetima u oblasti digitalnih projekata.

Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a

Foto: NIS

Moderator panela o digitalnoj transformaciji bila je potpredsednica jedne od najvećih naftnih kompanija Equinor Ashil Hanne Larsen, a sagovornici su bili i Eric Carre (Halliburton) i Patrice Laporte (Siemens Energy).

Tokom kongresa generalni direktor NIS-a susreo se i sa novoizabranim predsednikom Svetskog naftnog saveta, Pedrom Miras Salamankom i sa Kristinom Čabom, direktorkom MOL Grupe za razvoj daunstrima.

NIS

Foto: NIS

Skupu Svetskog naftnog kongresa prisustvuju najviši industrijski lideri iz celog sveta, uključujući i šefove država, ministre energetike, predsednike i generalne direktore najvećih kompanija iz više od 100 zemalja. Na skupu je predviđeno učešće 700 stručnih govornika, prisustvo oko 1.000 predstavnika medija i 10.000 delegata.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>