• 0

Češki ambasador u poseti fabrici Knjaz Miloš u Aranđelovcu

Ambasador Republike Češke u našoj zemlji, Nj. E. Tomaš Kuhta, juče je sa svojim saradnikom, agroekonomskim diplomatom Vladimirom Vanjom, posetio fabriku Knjaz Miloš u Aranđelovcu

  • 0
Nj. E. Tomaš Kuhta u poseti Knjaz Milošu

Foto: Slobodan Desnica

Nakon nekoliko zajedničkih humanitarnih i poslovnih inicijativa koje su češka ambasada i Knjaz Miloš sproveli tokom pandemije, cilj posete bio je da se razmotre perspektive još intenzivnije i kreativnije saradnje u budućnosti, kroz razmenu ideja u oblastima cirkularne ekonomije i kulture.

Češku delegaciju dočekali su generalni direktor kompanije Knjaz Miloš, Miloš Stojisavljević, direktor fabrike Goran Savović i direktor lanca snabdevanja Dejan Đorđević. Tokom posete, ambasador i ataše za poljoprivredu, imali su priliku da se upoznaju sa organizacijom fabrike i obiđu pogon u kome nastaju Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana, Tube i drugi proizvodi ove kompanije, sa tradicijom kvaliteta dugom više od dva veka.

Ambasador Kuhta pohvalio je strateški pristup poslovanju zahvaljujući kojem Knjaz Miloš iz godine u godinu raste, pozicionirajući se kao sve atraktivnije mesto za razvoj i rad, perspektivnih mladih profesionalaca i izvrsnog senior menadžmenta.

Generalni direktor Knjaz Miloša, Miloš Stojisavljević, zahvalio se ambasadoru Kuhti za ključnu podršku u održavanju kontinuiteta važnih relacija sa Republikom Češkom tokom pandemije. Podsećamo, Knjaz Miloš akvizicijom 2018. godine postao je deo sistema češke kompanije Mattoni 1873, najvećeg distributera bezalkoholnih pića u Centralnoj Evropi, i multinacionalne kompanije PepsiCo, otvorivši nove mogućnosti za rast i razvoj kompanije, kupaca i zaposlenih.

Nakon posete fabrici, upriličen je i susret sa predsednikom Opštine Aranđelovac Bojanom Radovićem, gde su se ambasador i ataše za poljoprivredu uputili u planove i ključne buduće projekte te opštine. Razmenile su se i ideje o mogućnostima saradnje tri partnera u ovoj lokalnoj zajednici, koja se ubrzano razvija zahvaljujući velikom broju malih i velikih preduzetnika, i turizmu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>