• 1

Nectar dobio oznaku “Najbolje iz Vojvodine”: Još jedna potvrda kvaliteta

Znak “Najbolje iz Vojvodine” još jedno je u nizu priznanja koje je dobila kompanija Nectar koja je više godina zaredom proglašena za najbolji brend u Srbiji

  • 1
kompanija nectar Foto: kompanija Nectar

Oznaku "Najbolje iz Vojvodine" dobilo je 18 institucija kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga, a među njima i kompanija Nectar. Prestižnu oznaku kvaliteta, Nectar je dobio za pasirani paradajz Nectar Tomatello, a nagradu je u ime kompanije primila Nataša Jokić, direktorka marketinga Nectar grupe.

Čestitajući dobitnicima, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović istakao je da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

kompanija nectar Foto: kompanija Nectar

Oznake kvaliteta "Najbolje iz Vojvodine" ponovo je uspostavljena na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a uz podršku Turističke organizacije Vojvodine i DOO "Jugoinspekt-Novi Sad".

Znak “Najbolje iz Vojvodine” još jedno je u nizu priznanja koje je dobila kompanija Nectar koja je više godina zaredom proglašena za najbolji brend u Srbiji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>