• 47

Oglasila se avio-kompanija nakon drame u avionu na letu za Tuzlu: Kabinsko osoblje rešilo situaciju

Za ostale putnike osiguran je kopneni prevoz do Tuzle, rečeno je u Wizz Air za Telegraf Biznis

  • 47
wizz air Foto: Pixabay

Avion avio-kompanije koji je leteo na relaciji Bilund—Tuzla sinoć, oko ponoći, vanredno je sleteo na Aerodrom Nikola Tesla zbog loših vremenskih uslova u Tuzli. Na istom letu u avionu došlo je do vređanja i pretnji od strane jednog muškarca. Proveravali smo šta se tačno desilo:

- Let aviokompanije Wizz Air W6 4278 Billund - Tuzla u noći sa 28. na 29. decembar zbog magle u Tuzli preusmeren je na Beograd. Nakon objave o preusmeravanju, prijavljeno je neposlušno i uvredljivo ponašanje dva putnika. Naše kabinsko osoblje rešilo je situaciju onako kako je za to obučeno -  rekli su iz kompanije Wiz Air za naš portal.

Avion je neometano sleteo, a po sletanju neposlušni putnici su predati nadležnim organima, ističu oni.

- Za ostale putnike osiguran je kopneni prevoz do Tuzle. Sigurnost je naš najvažniji prioritet i mi smo aviokompanija koja ne toleriše uvredljivo ponašanje prema našim putnicima i osoblju - rekli su nam u ovoj avio-kompaniji.

Podsetimo, protiv državljanina Danske Sulejmana I. (58), koji je vređao i pretio zbog vanrednog sletanja aviona na beogradski aerodrom Nikola Tesla, posle dodatnih konsultacija sa Tužilaštvom, podnete su krivične prijave za krivična dela izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, kao i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog prostora.

Granična policija na aerodromu Nikola Tesla privela je osumnjičenog, obavešten je dežurni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela i da se protiv osobe podnese prekršajna prijava. Određeno je zadržavanje po Zakonu o prekršajima do 24 sata, nakon čega će biti predat sudiji za prekršaje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarko

    29. decembar 2021 | 19:18

    On se prepao da ga neće privesti jer je sigurno u toku rata i učestvovao u njemu!!! Zato se tako i ponašao..Mislim čovjek bez stida i blama!!

  • Severac

    29. decembar 2021 | 17:29

    Kakvo tužilaštvo, takva nam i zemlja! Da je Srbin ovo uradio i psovao Hrvate ili Bošnjake, u Hag bi ga poslali. Plače mi se

  • Nenad Republika Srpska

    29. decembar 2021 | 18:41

    E Danska Danska! Ni svjesna nisu šta si sebi uvezla! Čuj Suljo danac.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>