• 0

Zoom Deda Mraz je hit u firmama ove godine: Šta vas čeka u pozivu od 59 dolara?

Onlajn Deda Mraz je još od 2020. porodicama ponudio sigurniju alternativu, a glumcima šansu da i dalje zarađuju tokom praznika - u nekim slučajevima čak mnogo više novca nego pre

  • 0
Onlajn Deda Mraz

Foto: Shutterstock

Uloga Deda Mraza, kada pričamo o profesionalcima, uglavnom pripadne starijim muškarcima, međutim, ove godine se ponovo oseća njihov deficit na tržištu rada.

Naime, mnogi su odustali od te ideje - iako im svaka sezona donese dobru zaradu - iz straha od zaražavanja virusom korona, odnosno aktuelnim sojem omikron.

Kako smo pisali nekoliko dana pred katolički Božić, obeležen 25. decembra, Deda Mrazevi su u Velikoj Britaniji u tom periodu veoma traženi, ali ih je slabo bilo.

I to uprkos činjenici da je dnevnica iznosila skoro 1.000 evra.

I u SAD nije bilo mnogo bolje, pisao je CNN sredinom decembra. Ali, brzo je osmišljeno novo rešenje, kako da se nadomesti manjak Deda Mrazeva, odnosno kako da i stariji profesionalci - koji neće da se izlažu riziku - mogu da nastave da se bave ovim poslom.

Tako je nastao Zoom Deda Mraz, tj. santazoombomb.com, gde možete imati onlajn sastanak sa Deda Mrazom, za "samo 59 dolara".

Kako piše na sajtu, "Onlajn Deda Mraz će širiti božićnu radost otprilike 5-10 minuta, a posle se brišu svi dokazi; niko nikada neće znati da je Deda Mraz bombardovao vaš poziv... Osim ako im ne kažete. Svi Deda Mrazi su provereni i povezani, i dobro obučeni. Ovo će biti najsmešnija stvar koja se desila na Zoom pozivu tokom cele godine".

Ali, zanimljivo je da je Zoom Deda Mraz, pre svega, "rezervisan" za odrasle, poslovne ljude, firme.

Deda Mraz, Nova godina

Foto: Pixabay

Za 59 dolara, Deda Mraz će se bez sumnje pridružiti pozivu, zadirkivajući kolege neprijatnim internim šalama i referencama na relevantne projekte ili radne zadatke, piše dalje CNN.

Zaposleni popunjavaju upitnik pre sastanka, dajući Deda Mrazu detalje i tačke za razgovor. Takođe, možete da navedete da li želite da Deda Mraz bude nevaljao ili fin.

Onlajn Deda Mraz je još od 2020. porodicama ponudio sigurniju alternativu, a glumcima šansu da i dalje zarađuju tokom praznika - u nekim slučajevima čak mnogo više novca nego pre. Ipak, stručnjaci kažu da je interesovanje za njima ove godine manje, u odnosu na prošlu.

Pad sada iznosi oko 60 do 70 odsto.

Video: Omiljena senzacija Beograđana u novom ruhu: Medvedići su se upravo vratili na Gardoš

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari