• 1

Moj plan za slobodan dan – zaposlenima u JYSKu dodatan slobodan dan uoči Nove godine

Kroz nesvakidašnju kampanju #JYSKfamily, zaposleni u kompaniji JYSK pokazali kako su se pripremali za praznike

  • 1
JYSK

Foto: Morten Rehne

JYSK veruje da su neki dani u godini stvoreni za porodicu i prijatelje i zato je i ovaj put zaposlenima obezbedio dodatan slobodan dan za Novu godinu kako bi imali vremena da se posvete pripremama uoči proslave. Svaki zaposleni imao je priliku da napravi „Moj plan za slobodan dan“ i umesto na poslu, dan pred Novu godinu provede u pripremama za najluđu noć u krugu porodice - u pripremanju posebnih jela, omiljene torte, ukrašavanju kuće ili pakovanju poklona u tajnosti.

JYSK

Foto: Morten Rehne

Zaposleni su se sa zadovoljstvom uključili u kampanju #JYSKfamily i na društvenim mrežama objavili kako su oni proveli svoj slobodan dan.

Kako je to izgledalo, možete pogledati na linkovima u nastavku:

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

- U kompaniji JYSK smo svesni da naš poslovni uspeh zavisi od motivisanih i zadovoljnih zaposlenih pa se uvek trudimo da razmišljamo o njihovim potrebama. Naravno da su praznici poput Nove godine većini neradni dani, ali složićemo se da je priprema za obeležavanje i proslavu istih jednako važna. Zato smo našim zaposlenima obezbedili slobodan dan uoči proslave kako bi im priprema za najluđu noć prošla bez žurbe i stresa - istakla je Jadranka Čulo Petrovčić, HR menadžer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju u kompaniji JYSK.

Prethodna godina za kompaniju JYSK bila je posebno uspešna sa ostvarenim rekordnim prometom. Budući da je filozofija ove danske kompanije da su upravo zaposleni najzaslužniji za razvoj i uspeh, kontinuirano ih motivišu raznim bonusima i finansijskim nagradama, ali i činjenicom da su kompanija koja razume da su ulaganja u lični razvoj putem raznih edukacija i slobodno vreme jednako važni.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>