• 1
 ≫ 

Jednu frizuru pravi po 10 sati, naplati preko 100 evra, a rezultat je remek delo: Njegove ruke zlata vrede

 ≫ 

Napravio je ceo dizajn kose posvećen zadivljujućoj istočnoazijskoj flori

  • 1

Vijetnamski frizer Ngajen Fet Tri, svojim radom pomera granice i daje potpuno novi smisao konceptu nošenja cveća u kosi.

Sve je počelo kada je poželeo da napravi nešto drugačije, jedinstveno - Želeo sam da vijetnamska frizerska industrija raste i da bude poznatija u svetu - izjavio je umetnik koji inspiraciju crpi iz svakodnevnog života i iz vijetnamske kulture.

Na primer, nakon što je pročitao kratak vijetnamski idiom o rubin-crvenom cvetu hibiskusa, Tri je napravio ceo dizajn kose posvećen zadivljujućoj istočnoazijskoj flori.

Svoja remek dela redovo objavljuje na Instagramu, Fejsbuku - Postavljam svoj rad na društvene mreže da bih došao do šire publike i preneo pozitivnu energiju na sve. Dobio sam mnogo povratnih informacija i pozitivnih i negativnih, ali uglavnom pozitivnih. Podsticali su me da nastavim da sledim svoju strast i unapredim karijeru. Iz negativnih komentara koje smatram razumnim izvučem pouku. One koji su previše negativni bez ikakvih konstruktivnih detalja, jednostavno ignorišem. Otkako je moj rad postao poznat na društvenim mrežama, imam više mušterija, od nevesta do poznatih ličnosti preko njihovih menadžera-ispričao je.

Ngajenu je ponekad potrebno i do šest meseci da završi jedan dizajn, koji uključuju osmišljavanje kreacije, probe i potragu za odgovarajućim priborom i materijalom.

Zbog toga i ne čudi činjenica da se cene njegovih frizura kreću od 3 do 5 mliona VND (€115 – €192) u zavisnosti od toga koliko su teške.

Njegovu priču pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Možeš i da pričaš i da piješ i da se ljubiš: Izmislili nakit koji zakačiš za usne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>