• 1

Ako biste sačuvali 1 čep dnevno, učinili biste mnogo: Pivare donirale 2 tone

Obezbeđena su dodatna sredstva za kupovinu ortopedskih pomagala

  • 1
jelen pivo, apatinska

Foto: Promo

Praznici su vreme darivanja i pažnje u kojima svi uživamo. Ipak, postoje oni kojima su potrebne dodatna pomoć i posvećenost koje im poklanjamo. Upravo zato su Jelen pivo i Apatinska pivara

tokom praznika mislili na one kojima je podrška neophodna.

Uoči Nove godine sakupljeno je i donirano skoro dve tone čepova udruženju "Čep za hendikep", čime su obezbeđena dodatna sredstva za kupovinu ortopedskih pomagala. Svojim aktivnim učešćem u ovoj poznatoj kampanji, Jelen pivo i Apatinska pivara već osam godina pružaju podršku osobama sa invaliditetom.

Zoran Martinov, osnivač Udruženja "Čep za hendikep", ne krije zadovoljstvo zbog ove akcije.

-Izuzetno sam ponosan što, i u ovom vremenu globalne pandemije, uz pomoć brojnih partnera imamo mogućnost da život učinimo lepšim i lakšim svima kojima je to potrebno. Srećan sam što partnerstvo sa Apatinskom pivarom traje gotovo jednu deceniju, i verujem da ćemo i u predstojećem periodu obarati rekorde kada je reč o sakupljanju čepova - istakao je Martinov.

Kada bi svako domaćinstvo u Srbiji sačuvalo samo po jedan čep dnevno, prikupila bi se oko 1,5 tona u toku dana. Ta količina bila bi dovoljna da se svakodnevno nabavi najmanje jedno ortopedsko pomagalo.

U Apatinskoj pivari ističu da su ponosni na sve saradnike, partnere, dobavljače i kolege koji predano učestvuju u ovoj akciji, dajući svoj skromni doprinos za nečiju lepšu budućnost.

"Trudimo se da kao društveno odgovorna kompanija kontinuirano motivišemo naše zaposlene i sve saradnike da učestvuju u incijativi koja će omogućiti lakši život ljudima koji imaju drugačije potrebe. Posebno smo ponosni što ovom akcijom postižemo trostruki efekat. Pomažemo onima kojima je pomoć

zaista potrebna, čuvamo našu planetu od ambalažnog otpada i podstičemo druge da budu odgovorni i daju svoj svoj doprinos", kažu u Apatinskoj pivari.

Video: Šumadija je prepoznata kao nova destinacija za digitalne nomade

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo

    19. januar 2022 | 16:33

    Gde treba predati te cepove? Nekada su deca nosila cepove u skolu...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>