• 13
 ≫ 

Prodaje polovnjake, ali ne svima: Želite da sednete u auto? To će vas koštati 1.800 dinara

 ≫ 

Auto kuća se nalazi u modernoj zgradi, sve je veoma čisto i uredno, a vozila su u vrhunskom stanju i sva imaju garanciju

  • 13
auto pijaca plac automobili prodaja automobila auta

Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna auto kuća iz Henštet-Ulcburga (Nemačka) naplaćuje 15 evra (blizu 1.800 dinara) samo za razgledanje polovnog automobila.

Čim vlasnik auto kuće, Kristos Stambolidis, preda ključ jer neko želi da sedne u vozilo, iznos mora da mu se plati unapred. Ako želite probnu vožnju, to će vas koštati 35 evra.

Iznos će biti vraćen samo onima koji naknadno kupe automobil. Na internetu, kupci se prilikom pisanja recenzija žale na ovaj postupak: "Apsolutno loše, u prvi mah nisam verovao recenzijama!".

Novinar Bilda je napravio tajni test.

Auto kuća se nalazi u modernoj zgradi, ispred je uređeno dvorište, sve je veoma čisto i uredno. Došao je i rekao da ga zanima BMW 120i kabriolet. Stambolidis ga je srdačno pozdravio i objasnio mu "istoriju" automobila, piše Fenix.

Naveo je da je auto deset godina star, da nije prešao ni 100.000 kilometara, da ima nove gume i kočnice, te kako je urađen tehnički pregled, a cena mu je 11.900 evra. Vlasnik ove auto kuće je naglasio i da je auto pripadao porodici "kojoj je trebalo više prostora".

Kada je novinar upitao da li može da sedne u auto, vlasnik je rekao: "Da, ali to će vas koštati. Tako piše na internetu i na tabli pored pulta, a da ste nazvali unapred, isto bismo vam rekli".

Svoj stav o tome je objasnio time da "ne želi da se obogati, već samo želi da manje gubi živce", rekao je. Njegova vozila su, inače, u vrhunskom stanju i sva imaju garanciju kao i najnižu cenu u krugu od 200 kilometara.

Stambolidis kaže kako ne želi ljude koji bi prvo sve pogledali, a onda mu rekli da u Minhenu postoji sličan auto, ali jeftiniji. "Ne prodajem svima", kaže vlasnik auto kuće iz Nemačke.

Video: Otkazano na desetine letova zbog omikron soja

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    23. januar 2022 | 16:22

    Tako i treba,a ne kao kod nas sedaju turiraju hladan motor okrecu prevrcu auto od 1000e da mu nadju manu da spuste jos 50e a pritom auto star 15g...ma idi peske,biciklim ili busom i nosi tvoje pare a auto ti necu prodati...

  • Zijad Žigić

    23. januar 2022 | 16:22

    Ko zna kakvi su ga smarači posećivali, razgledali, razmišljali i premišljali se satima... Čovek pukao. A ovo sa višesatnim razgledanjem i na kraju priča "ima to jeftinije u..." zvuči poznato :)

  • мики 011

    23. januar 2022 | 16:15

    Bravo!!!!Pravi kupac će dobiti pare nazad pri kupovinu auta.A oni što gledaju 20 auta….pa bi svaki da probaju,da isprljaju,potroše gorivo itd.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>