• 0

Mekdonalds potvrdio: Zauvek ukida dve popularne stavke menija, kupci razočarani

Kompanija je potvrdila da dva popularna artikla za doručak neće vraćati jer su trajno odbačeni

  • 0
Korona Virus, Koronavirus Foto: Tanjug/AP

Gigant brze hrane otkrio je da su đevreci i i popularnni wraps koji se služio za doručak zvanično nestali sa menija. McDonald's je na početku pandemije privremeno ukinuo ta dva popularna proizvoda, ali je odlučio da ih ne vraća.

"Uprkos spekulacijama i nakon probnog perioda razdvajanja, peciva za doručak se neće vratiti na jelovnik. Našu ljubav prema legendarnom Mekmafinu jednostavno je bilo teško ignorisati", naveli su iz kompanije.

Mekmafini danas koštaju samo 99 penija da bi nadoknadili razočarane kupce, ali mnogi obožavaoci peciva i wrapa komentarisali su na društvenim mrežama i izrazili svoju frustraciju.

"Možete li nam bar reći zašto se ne vraćaju? Pretpostavili smo da je to zbog prostora u kuhinji", rekla je jedna mušterija, dok je druga napisala: "Ovo je zapravo najgora odluka koju ste ikada doneli".

McDonald's služi doručak svakog dana od otvaranja do 11 ujutro, uključujući i palačinke i somun. Restorani koji rade 24 sata često počinju da prodaju svoj jutarnji meni od 5 ujutro.

Produžili su i ponudu za 30 minuta 2019. zbog popularnosti ponude doručka.

Video: Američki lanac brze hrane KFC pruža VIP ugođaj svojim obožavaocima u londonskom hotelu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>