• 19

Ako ste korisnik Telenora, šta za vas znači to što je promenio ime u Yettel?

Zvanično predstavljanje novog brenda biće 1. marta

  • 19
telenor

e-Kasa/ Foto; Ivan Zupanc

Kompanija Telenor Srbija saopštila je da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Jetel (Yettel), kao i da će se promena brenda odvijati u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor - u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Generalni direktor kompanije u Srbiji, Majk Mišel, rekao je da će tokom ove godine lansirati nove proizvode i usluge, kao i da žele da i dalje razvijaju poslovanje i srpsko tržište i doprinose privredi i zajednici, kao i da ponude kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu.

Na naše pitanje šta označva im Yettel, u kompaniji objašnjavaju da je reč o internoj odluci i da su ime birali među nekoliko u užem izboru. Žele, kako navode, da ime ubuduće asocira na brend.

Kompanija će promeniti logo i prepoznatljivu boju plave u modernije verzije, i one koje današnje plaftorme bolje čitaju. Vizelni identitet biće promenjen u toku ovde godine, a želja im je da novi izgled komunicira tehnološku i inovativnu dimenziju brenda.

Korisnici su se pitali i da li će se nešto menjati za njih lično, kao i šta će biti sa Mobi bankom. 

Naime, kako su nam rekli, period tranzicije pocinje danas, a završiće se do kraja marta, kao i neće zahtevati nikakvu aktivnost korisnika. U martu će svi korisnici dobiti notifikaciju da je potrebno ažuriranje. Aplikacija će se automatski promeniti. Svi postojeći ugovori ostaju validni.

Takođe, što se tiče ugovora sa Mobi bankom ne menja se ništa, sve usluge ostaju iste. 

Zvanično predstavljanje novog brenda biće 1. marta.

Video: Besplatni internet osnovnoj školi u Smederevskoj Palanci

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klasika

    27. januar 2022 | 17:59

    Klasicno pranje para. Zatvore jednu firmu, a drugu novu otvore. A sve jedna te ista firma, samo oslobadjanje od poreza itd...

  • Relja

    27. januar 2022 | 21:05

    Treba pustiti SBB da bude 4. operater, pa bi cene bile niže zbog konkurencije.

  • Misko

    27. januar 2022 | 18:25

    Tako se to radi ... zamene firmu za firmu a korisnici tomi ne znaju. Sta me briga dal ce da se zovu telenor, telebul, bultele ili yeatel, kako vec ... ne uznemiravaj me. A ne kao glupi glovo ... kupio 6x jaceg od sebe i ubistio ga. Imbecili ... kao kad bi radnicki sa liona kupio real madrid i od sutra krenuo da igra LS protiv bajerna. Pa ne ide to tako majstori ....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>