• 0

Adriatic 42 kupuje plutajući dok za remont superjahti

Nabavka ovog doka, uz 720T dizalicu za brodove koja se trenutno proizvodi, pozicioniraće Adriatic 42 među glavna mesta za remont jahti u svetu

  • 0
Brodogradilište Bijela Foto: Promo/Adriatic42

Kompanija Adriatic 42 namerava da kupi plutajući dok dug 180 metara kako bi opremila brodogradilište Bijela, lokaciju za remont superjahti u Crnoj Gori, saopštila je ova kompanija i navela da očekuje da će radovi kojima će se od ovog brodogradilišta napraviti mesto svetske klase za usluge remonta, održavanja i popravke superjahti biti završeni tokom ove godine.

Nabavka ovog doka, uz 720T dizalicu za brodove koja se trenutno proizvodi, pozicioniraće Adriatic 42 među glavna mesta za remont jahti u svetu, te da timovi kompanije u Bijeloj i Dubaiju rade na prikupljanju građevinskih dozvola, kako bi sve bilo spremno za dolazak doka u Crnu Goru do kraja aprila.

Vlada Crne Gore je dala koncesiju od 30 godina na Brodogradilište Bijela konzorcijumu koji čine kompanija Drydocks World i Adriatic Marinas - Porto Montenegro.

Video: Zavirite u jahtu Majka Džordana koja pršti od luksuza: Hotel na moru od skoro 80 miliona dolara

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>