• 2
 ≫ 

Prodaju "delux" kuću, kvake od pozlate: Može keš ili stan u Beogradu uz doplatu. Šta kažete na ovaj oglas?

 ≫ 

Moguća je korekcija cene uz dogovor za keš plaćanje

  • 2
Kuća, stan, nekretnina, kupovina, rentiranje, iznajmljivanje, dizanje kredita Foto: Shutterstock

U moru oglasa u kojima se prodaju nekretnine, kako na zvaničnim sajtovima za oglašavanje tako i putem društvenih mreža, nemoguće je sve "ispratiti", ipak, uvek se nađe neka objava koja posebno privuče pažnju.

Trenutno se prodaje kuća u Kraljevu, za koju oglašivači u postu na Fejsbuku kažu da je "prava, kvalitetna, sa duplim zidovima, lokalom, dvorištem".

"Prodajem kuću veće kvadrature, vlasnik 1/1, sa lokalom, dvorište je ograđeno i sve je novo - stolarija slavonski hrast, a kvake od 24-karatne pozlate".

Dodaje se da su sva vrata polukružna, da toalet ima 10 kvadrata i da je sve "delux". Takođe, u postu se ističe dekorativni beli kamen.

"Prodaje se sprat kuće, potkrovlje i u prizemnom delu poslovni prostor od 15 m2, sa mokrim čvorom". Neki delovi oglasa su napisani tako da se ne razume jasno šta je oglašivač želeo da kaže, ali možete pisati u inboks ako želite da saznate detalje.

Dodaje se da su na spratu četiri velike prostorije, te da kuća ima tri ograđena balkona, koji se mogu pretvoriti u prostor za stanovanje.

Ova kuća iz Kraljeva je trostramo orijentisana kacu, ima mesta za parkiranje, a tu je i klizna kapija. Navodi se da je u pitanju dobra lokacija, prometna ulica, te da je gradnja u naselju tipska.

"Sve je blizu, a opet, ima prirode i zelenila. Do centra grada samo 1.300 m", piše dalje, a detalje možete videti na ovom linku.

Među ostalim karakteristikama su parket kao podna obloga, pločice prve klase u kupatilu, siguronosni osigurači, interfon, telefon, kablovska. U blizini su dve škole, četiri prodavnice, nekoliko vrtića, zdavstveni centar, pošta, policijska stanica, apoteke, banka, autobusko stajalište.

Cena se navodi u postu, ali kao 68.000 RSD, jer je oglašivač dalje naveo da "ne postoji opcija da se napiše u evrima". Ipak, na pitanje jednog od korisnika Fejsbuka, dobijamo odgovor i saznajemo da kuća košta 68.000 evra.

Piše i sledeće: moguća je korekcija cene uz dogovor za keš plaćanje, i ima opcija manji stan u Beogradu uz doplatu.

Video: Omiljena senzacija Beograđana u novom ruhu: Medvedići su se upravo vratili na Gardoš

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahahahah

    9. februar 2022 | 20:52

    Pratite link do kraja. Prodavačica kaže da radi za državnu bezbednost

  • Hogar

    10. februar 2022 | 07:48

    Ha ha bas ce da je proda.....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>