• 0

Čuvajmo zdravlje! Jazak imuno voda i Drive.Go – kupovina koja štiti

Reč je o prvom proizvodu sa dodatkom kompleksa minerala u paleti gazirane vode

  • 0
kompanija NIS Foto: NIS

Kompanija NIS u kontinuitetu radi na razvoju portfolia proizvoda i usluga, a neke od njih, pored toga što su inovativne, prilagođene su uslovima kupovine u svetlu još uvek aktuelne globalne pandemije.

Jedan od takvih proizvoda je i Jazak gazirana imuno voda, dodatno obogaćena mineralima – magnezijumom, cinkom i selenom, koji doprinose jačanju i zaštiti imuniteta, dok je u njenoj osnovi prirodna izvorska voda Jazak. Reč je o prvom proizvodu sa dodatkom kompleksa minerala u paleti gazirane vode koja se proizvodi pod brendom Jazak, a koji se može pronaći na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

kompanija NIS Foto: NIS

Dodatno, kako bi omogućila svojim korisnicima da brzo i bezbedno obave kupovinu goriva, kompanija NIS pokrenula je i aplikaciju Drive.Go, koja omogućava da koristeći samo svoj telefon platite gorivo na svim benzinskim stanicama NIS-a i izbegnete potencijalno rizične kontakte tokom kupovine. Korišćenje Drive.Go aplikacije je vrlo jednostavno i sve što je potrebno jeste da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju, a zatim natoči gorivo u rezervoar automobila. Skeniranje QR koda, koji se nalazi na točionom mestu i koji je neophodan za plaćanje goriva, može se obaviti pre ili posle točenja, direktno iz automobila. Potom je potrebno kliknuti na opciju „plati“ u mobilnoj aplikaciji čime je proces kupovine i plaćanja završen.

Kupujte pametno i čuvajte zdravlje!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>