• 5

Aplikacija lojalnosti od danas u svim Delez prodavnicama

Od danas uz "Moj Maxi“ aplikaciju do povoljnije i jednostavnije kupovine

  • 5
maxi aplikacija

Foto: Promo

Maloprodajni lanac Delez Srbija je danas, nakon uspešnog šestomesečnog pilot projekta u Kragujevcu, lansirao personalizovanu aplikaciju lojalnosti "Moj Maxi“ na nacionalnom nivou. Potpuno novo iskustvo kupovine dostupno je sada u svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama širom Srbije. Kreiran tako da redovnim korišćenjem odgovori na personalizovane potrebe svakog kupca i ponudi mu pogodnosti koje odgovaraju njegovim navikama, ovaj jedinstveni program lojalnosti podiže iskustvo kupovine na digitalan nivo donoseći svim korisnicima raznovrsne pogodnosti i popuste.

Potpuno besplatna i veoma jednostavna "Moj Maxi“ aplikacija dostupna na svim operativnim sistemima pametnih telefona, pruža brojne mogućnosti koje štede novac i vreme pri svakodnevnoj nabavci, a u njenim benefitima kupci mogu uživati odmah nakon registracije. Pri prvom korišćenju aplikacije ona svakom korisniku donosi od 35 do 40 odsto popusta dobrodošlice na odabrana dva artikla sa sveže kategorije.

Zahvaljujući najmodernijem algoritmu koji pamti izbore kupaca, aplikacija korisniku svake nedelje donosi jedinstven personalizovani set promocija kreiran baš za njega. Među benefitima su i mogućnost samostalnog odabira do šest artikala sa liste od trideset ponuđenih na koje kupac ostvaruje nedeljni popust, a čija sniženja su za korisnike aplikacije veća u odnosu na redovna koja su dostupna u prodavnicama. Svaki korisnik "Moj Maxi“ aplikacije lojalnosti je u prilici i da odabirom omiljene komšijske Maxi, Mega Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnice dobija informacije i uvid u sve proizvode koji se u datom trenutku nalaze na redovnom sniženju, kao i da kroz redovne nabavke učestvuje u digitalnom sakupljanju nalepnica i nagrađivanju lojalnosti odabranim brendovima. Mogućnost koju "Moj Maxi“ dodatno donosi a koja se odnosi na poručivanje unapred proizvoda sa delikates linije i nakon toga njihovo preuzimanje u prodavnici bez čekanja u redu, jedna je od najkorisnijih funkcionalnosti za obavljanje brze i efikasne kupovine.

- Kao kompanija kojoj su u fokusu potrebe potrošača i koja strateški teži digitalizaciji i omni-channel modelu poslovanja, razvoj aplikacije lojalnosti bio je naš prirodni put. Aplikacija je razvijana lokalno i trudili smo se da sve benefite koje će doneti korisnicima prilagodimo domaćem kupcu. Zahvaljujući razvoju pametnog algoritma "Moj Maxi“ prati potrebe svakog kupca posebno, ali pored toga tu su i brojne dodatne mogućnosti i podsticaji koje će moći da koriste svi njeni korisnici. Personalizacija je sada već globalni trend kada govorimo o industriji maloprodaje, a verujemo da će kupci u Srbiji u narednom periodu spoznati sve benefite naše aplikacije i na taj način postati njeni verni korisnici i najbolji ambasadori savremenog pristupa kupovini - izjavio je Nikola Zečević, direktor digitalnog razvoja i analize podataka kompanije Delez Srbija.

Delez Srbija posluje u okviru 465 prodavnica širom Srbije, a lansiranje aplikacije lojalnosti odgovor je kompanije na osluškivanje potrebe kupaca za personalizovanom kupovinom, kao i strateške posvećenosti investiranju u razvoj moderne trgovinske mreže.

Za više informacija o svim benefitima "Moj Maxi“ aplikacije možete posetiti Maxi sajt:

https://www.maxi.rs/sr/moj-maxi-aplikacija

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko

    24. februar 2022 | 15:14

    Konacno! Revolucija!

  • Život Je Masovna Pojava

    24. februar 2022 | 17:53

    Kupujem u Maxi-u ne zato što je jeftino, nego zato što se nadam da ću sresti moju omiljenu šeficu iz firme. 😍

  • Pannta

    24. februar 2022 | 15:02

    Svaka čast Delezu! Pravi poslovni potez.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>