• 0
 ≫ 

Spasić: U Ukrajini još desetak srpskih vozača kamiona, ponestaje im goriva i hrane

 ≫ 

Kamioni srpskih prevoznika, koji su čekali na prelazu Ðakovo u Ukrajini, krenuli su juče ka Srbiji i očekuje se da danas stignu u zemlju, dodao je generalni sekretar Udruženja za međunarodni transport

  • 0
Kamioni i cisterne idu u Ukrajinu, Mađarsko Ukrajinska granica, granični prelaz Zahonj Foto: Milena Đorđević

Generalni sekretar Udruženja za međunarodni transport, Aleksandar Spasić, izjavio je danas da se još desetak srpskih vozača kamiona nalazi na teritoriji Ukrajine.

- Kamioni srpskih prevoznika, koji su čekali na prelazu Ðakovo u Ukrajini, krenuli su juče ka Srbiji i očekuje se da danas stignu u zemlju - dodao je Spasić.

Četiri vozača su, kako kaže, na prelazu Jagodin, dva na Domanovu, a jedan je u okolini Kijeva. "Proveravamo i dalje situaciju na Ðakovu. Po informacijama koje sada imamo, trebalo bi da su svi vozači prešli Ðakovo".

Prema njegovim rečima, svi oni imaju problem zbog nedostatka goriva i hrane. "Sve naše institucije angažovane su na njihovom izvlačenju i bezbednom povratku u Srbiju", rekao je Spasić.

Najnovije informacije o Ukrajini pratite u našem specijalnom blogu iz časa u čas.

Video: U Dubaiju se začula srpska muzika i zaigralo kolo povodom Dana državnosti Srbije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>