• 0

"Ostavili smo za sobom hotele, poslovne centre i univerzitet": Bogoljub Karić ugostio poslovnog partnera

"Pokazao je još jednom da je veliki čovek i da ume da iskaže zahvalnost za svu pomoć koju smo mu nesebično pružili", rekao je Karić o svom prijatelju

  • 0
Karić, Bogi Foto: Facebook/Karic

Bogoljub Karić ugostio je svog poslovnog partnera, kom je kako je naveo pomogao na početku njegove biznis karijere.

Očigledno zahvalan, poslovni partner održao je zdravicu u Karićevo ime, a poklonio mu je i statuu sa njegovim likom.

- Dragi moji, kada pomognemo nekom, ustvari pomogli smo sami sebi. Pitate se kako? Dobili ste prijatelja za ceo život, iskrenog i dobrog, jer njegov uspeh, sreća i veličina do koje je dosegao, je deo vašeg bića, dobili ste nekog na koga možete uvek da računate u dobru i zlu.

- Zadovoljstvo što smo nekog usrećili, učinili uspešnim samo je jedan deo našeg ličnog uspeha, jer naši prijatelji su naš odraz u ogledalu.

- U posetu nam je stigao jedan od vlasnika mnogih uspešnih kompanija sa kojima smo poslovali naš poštovani saradnik, prijatelj i čovek kome smo na početku njegove karijere, bezrezervo dali podršku, pomoć i logistiku da stvori svoju kompaniju.

- Ovo je čovek koji ume da iskaže svoju zahvalnost i poštovanje za godine našeg zajedničkog poslovanja i uspeha. Kao i mnogi poslovni ljudi, prepoznao je u meni biznis stratega i čoveka velikog znanja, koje sam hiljadama naših radnika prenosio i učio ih.

- Ostavili smo za sobom građevinska dela koja će služiti generacijama koje dolaze u mnogim državama sveta. Tu su hoteli, poslovni centri,stambeni kompleksi, univerziteti, a jedan od njih je i naš Alfa Univerzitet.

- Kada se posle dužeg vremena vidimo to je pravo uživanje u evociranju uspomena i raznih dogadjaja, ali ovom prilikom Pjotr me je iznenadio govorim, punim iskrenih emocija. Pokazao je još jednom da je veliki čovek i da ume da iskaže zahvalnost za svu pomoć koju smo mu nesebično pružili.

- Ako vaši postupci nadahnjuju druge da sanjaju više, nauče više, učine više i postanu više, vi ste umeli život da živite kao vizionar i lider - napisao je Karić na svom Fejsbuk profulu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>