• 0

Benzinska stanica greškom naplaćivala pogrešnu cenu goriva: Građani satima sipali za sitniš

Prolaznici su se iznenadili kada su videli istaknute cene

  • 0
gorivo, pumpa, benzin Foto: Freepik

Mnogi ljudi bi dva puta razmisli pre nego što u potpunosti napune rezervoar svog automobila, ali u Kampenhoutu u Belgiji bilo je prometnije nego ikad.

Prolaznici su se iznenadili kada su videli istaknute cene na samouslužnoj benzinskoj stanici: 1.077 evra za litar dizela i 1.2 do 1.3 evra za litar benzina.

Mnogi će nedvosmisleno da pomisle da je samo greška na elektro znakovima, ali ko je zapravo otišao na sipanje goriva, otkrio je da su te cene stvarne. Vest se munjevito proširila društvenim mrežama i nije potrajalo dugo pre nego što je nastala velika saobraćajna gužva.

Činilo se kao da je celi Kampenhout došao da napuni retervoar automobila, a u mnogim slučajevima i nekoliko rezervnih kanistera.

U međuvremenu se pokazalo da grupa Colruyt, pod koju spada benzinska stanica DATS24, nije bila svesna. Nažalost sve što je lepo očigledno kratko traje, a nije ni objavljeno koliko je dugo trajao ovaj „nepredviđeni popust“ i koliko ga je kupaca uspelo iskoristiti. Inače, litar dizela sada košta dva evra…

Video: Vučić: Ne nasedajte na dezinformacije i provokacije, imamo i hrane i goriva dovoljno

(Telegraf Biznis)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>