• 0
 ≫ 

Srbija kao novi bioekonomski R&D hab u Evropi: Profesor Ljubić predstavlja revolucionarna dostignuća

 ≫ 

Profesor Ljubić je najavio revolucionarna dostignuća u medicini koja biotehnološke kompanije u okviru grupacij

  • 0
Genetska istraživanja Foto: Shutterstock

Na Svetskoj izložbi Expo 2020, koja se održava u Dubaiju, svetskoj javnosti se prošlog meseca predstavio holding Vincula Biotech Group, jedna od najvećih inovacija koja dolazi iz Srbije poslednjih godina.

Na samitu “Serbia Country Business Briefing”, u organizaciji privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije, Vincula Biotech Goup je predstavio profesor Aleksandar Ljubić, svetski priznati ginekolog i predsednik nadzornog odbora holdinga.

Profesor Ljubić je najavio revolucionarna dostignuća u medicini koja biotehnološke kompanije u okviru grupacije Vincula već postižu i predvideo da će one pozitivno uticati i promeniti celo čovečanstvo.

Na Kopaonik biznis forumu, Vincula BioTech Group će učestvovati na panel diskusiji “BIO4: Srbija kao novi bioekonomski R&D hab u Evropi”, 8. marta u 17.30. Dr Džihan Abazović, vodeći stručnjak u regenerativnoj medicini i CEO Vincula Biotech Group, govoriće o razvoju i perspektivi bioloških i genskih terapija, u čemu grupacija Vincula ima veliko istraživačko i kliničko iskustvo”.

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>