• 0

Gigatron donirao novčana sredstva NURDOR-u

Kompanija Gigatron, jedna od vodećih kompanija na tržištu tehnike u Srbiji, pomaže različitim udruženjima i fondacijama kroz donacije, pokroviteljstva i sponzorstva i u 19. godini svog postojanja

  • 0
Gigatron megastore Foto: Srđan Obradović

Ističući sa zadovoljstvom da je društveno odgovorno poslovanje jedan od prioriteta kompanije, akcenat stavlja na jednu od najvažnijih humanitarnih akcija koju sprovodi u okviru svojih prodajnih objekata, posvećenu Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

-U cilju podrške našim najsnažnijim borcima, početkom 2019. godine, naša kompanija je donela odluku da se 50% prihoda od svake kupljene Gigatron kese donira Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR. Pored toga, za sve koji žele dodatno da učestvuju, u svim Gigatron prodavnicama, dostupne su NURDOR kutije za donacije. Ova tradicija Gigatrona i NURDOR-a traje i danas, tri godine kasnije. Drago nam je ako smo ovom donacijom uspeli da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija - izjavila je Olja Milanović, Head of Brand Communications kompanije Gigatron.

Gigatron donirao novčana sredstva NURDOR-u Foto: Srđan Obradović

Tokom 2021. godine zahvaljujući ovoj akciji, Gigatron je, zajedno sa svojim kupcima, uspeo da sakupi i donira NURDOR-u 2.894.095 dinara.

-Ovakav vid podrške je za NURDOR od izuzetnog značaja. Pre svega, radi se o dugoročnom partnerstvu, kroz koje već treću godinu za redom obezbeđujemo značajna sredstva za funkcionisanje našeg udruženja. Posebno, imajući u vidu da su iza nas dve veoma izazovne i teške godine, da su nam izvori finansiranja bili značajno redukovani i da smo bili prinuđeni da se od marta 2020. godine prilagodimo potpuno novim uslovima rada. U takvim okolnostima neizmerno je važno da postoje partneri na koje možete da se oslonite i da znate da suština posla koji radite, podrška deci koja se leče od malignih bolesti, neće biti dovedena u pitanje nijednog trenutka - izjavila je predsednica Upravnog odbora NURDOR-a Joland Korora.

Od svog osnivanja do danas, Gigatron aktivno učestvuje u životu i dešavanjima lokalne zajednice, podržavajući veliki broj humanitarnih akcija i projekata.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>