• 0

Popusti za više od 70 brendova u mobilnoj aplikaciji

Yettel je lansiran 1. marta

  • 0
Pametni telefon, telefonska slušalica

Foto: Pixabay

Yettel aplikacija uvodi nove mogućnosti i pogodnosti za korisnike u Srbiji. Od danas će pri svakoj poseti sekciji Yettel svaki dan u okviru Yettel Aplikacije, korisnici imati na raspolaganju ponude i popuste više od 70 partnera u preko 10 različitih kategorija.

Reč je o brendovima kao što su Gigatron, Wolt, N Sport, Tehnomedia, Planeta sport, Lilly, Dexy Co, Dr. Max, Saruna, Legend i brojni drugi. Korisnici, pre bilo kakve kupovine, mogu da posete Yettel aplikaciju i provere da li postoji popust ili ponuda koju mogu da iskoriste. Od sledeće nedelje, popusti i ponude biće dostupni i za one koji nisu korisnici Yettel mobilnih usluga, a potrebno je samo da instaliraju Yettel aplikaciju.

„Do sada smo u okviru aplikacije imali uslugu Yettel petak, na koju su korisnici lepo reagovali. Sada smo sa Yettel svaki dan otišli korak dalje – naša aplikacija je multifunkcionalna platforma koja povezuje veliki broj malih i srednjih preduzeća sa korisnicima Yettel mreže. Tako, salon lepote iz Subotice ima priliku da se poveže sa korisnicama koje žive u Subotici, određene su starosne dobi, i zainteresovane su za ovaj vid usluge. Ova usluga ilustruje pozitivne vrednosti brenda i pomaže korisnicima da optimizuju potrošnju, online i bez puno pretrage“, istakla je Marija Stojanović iz marketinga Yettela na predstavljanju nove funkcionalnosti aplikacije partnerima iz medija.

Yettel Petak ostaje nepromenjen – svakog petka korisnici mogu da ,,ogrebu“ poklon u aplikaciji, a svaki dan imaju priliku da koriste popuste.

Podsetimo, Yettel je lansiran 1. marta i tada je najavljeno da će korisnici još više biti u fokusu aktivnosti. Svrha Yettela je da korisnicima pomogne da pronađu svoj balans i naprave bolji izbor kada su u pitanju tehnologija i način na koji se ona uklapa u njihov život, poručuju iz ove kompanije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>