• 0

Miele osvojio čak osam Red Dot nagrada za izuzetan kvalitet dizajna

Kompanija Miele, globalni proizvođač premium kućnih i profesionalnih uređaja, osvojila je osam priznanja na ovogodišnjoj dodeli Red Dot nagrada, jednom od najuglednijih takmičenja u industriji dizajna proizvoda

  • 0
Red dot nagrada za dizajn Foto: Promo

Neki od Miele proizvoda koji su poneli ovo važno priznanje su bežični štapni usisivač Triflex HX2 Pro, indukciona ploča KM 7999 FL, kao i Black Levantar aspirator sa elegantnim dizajnom i intuitivnim upravljanjem.

Red Dot nagrada ima tradiciju dužu od 60 godina i ubraja se među najpoznatije svetske nagrade za dizajn, a kriterijumi pri odlučivanju su funkcionalnost, trajnost i održivost proizvoda zajedno sa njihovim stepenom inovativnosti i ergonomskim prednostima.

Veoma upečatljiv utisak na žiri ovogodišnjeg takmičenja ostavio je Triflex HX2, najnoviji model bežičnog štapnog Miele usisivača. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, ovaj inovativni uređaj kombinuje tri usisivača u jednom i za samo nekoliko sekundi može se konfigurisati tako da ispuni svaku potrebu korisnika, bilo da je to čišćenje duž plafona, ispod niskih površina ili usisavanje mrvica sa stola ili u automobilu. Kako je u fokusu kompanije Miele upotrebna vrednost, ova fleksibilnost kombinovana je sa snažnim usisavanjem i brzim čišćenjem.

Foto: Kompanija Miele

Još jedan od uređaja koji je poneo ovo prestižno priznanje jeste i Miele KM 7999 FL indukciona ploča koja omogućava kuvanje na čitavoj svojoj površini. Ova ploča savršena je za sve koji žele praktično i jednostavno kuvanje, jer se u potpunosti prilagođava kuvaru i omogućava pripremu hrane u čak pet posuda istovremeno. Miele KM 7999 FL ističe se i po svojoj automatskoj funkciji Con@ctivity koja omogućava da ploča "komunicira" sa aspiratorom. Aspirator se sinhronizovano uključuje i isključuje i usklađuje svoj rad sa pločom što omogućava rasterećeno kuvanje. Uz automatski produženi rad ventilatora, aspirator će se isključiti po završetku kuvanja, čime se štedi energija.

Foto: Kompanija Miele

Red Dot nagradu dobio je i Miele aspirator - Black Leventar, Downdraft odvodni sistem sa elegantnim dizajnom mat crne boje i intuitivnim upravljanjem SmartControl. Savršeno se uklapa sa panoramskim pločama, a poseduje i već pomenutu pogodnost za korisnike Con@ctivity koja omogućava sinhronizovani rad sa pločom za kuvanje. Ovaj aspirator izrađen je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika što mu pruža dodatnu otpornost, a posebno je dizajniran da se uvlači u unutrašnjost kuhinjskog elementa što ga štiti od oštećenja. Njegovo efikasno filtriranje obezbeđeno je desetoslojnim filterom masnoće koji je takođe od nerđajućeg čelika.

Foto: Kompanija Miele

Ceremonija dodele Red Dot nagrada biće održana 22. juna u Esenu. Od 20. juna 2022. svi pobednički proizvodi biće predstavljeni na onlajn izložbi Red Dot, dok će pored toga, nagrađivani proizvodi biti prikazani na izložbi "Dizajn na sceni" u Red Dot Design Museum Esen do maja 2023. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>