• 0

Jednostavna, a moćna fiskalna kasa koja uživa poverenje brojnih preduzetnika

Kako se rok za prelazak na novi sistem fiskalizacije približava, tržište nudi sve više fiskalnih rešenja

  • 0
Marketino fiskalna kasa Foto: Marketino

Među njima pažnju nam je privukla fiskalna kasa namenjena malim biznisima Marketino – drugar koji pomaže. Istražili smo šta se krije iza ovako simpatičnog naziva.

Marketino predstavlja pravo osveženje među fiskalnim kasama na tržištu, a dolazi uz ponudu koja nadmašuje konkurenciju. Cenovno je odličan izbor, a ono što ga čini posebno privlačnim jeste da nema ugovorne obaveze.

Kasa je prenosna i ne zauzima mnogo mesta, pa je idealna za upotrebu čak i na terenu jer poseduje dugotrajnu bateriju koja se može napuniti u automobilu. Ovo je samo jedna od karakteristika koje čine Marketino odličnim rešenjem za sve male biznise, kao što su ordinacije, saloni, radnje, tezge, auto-servisi, terenski servisi, intelektualne usluge i drugi.

A postoje i posebne pogodnosti za paušalce, ali i ordinacije i salone.

Marketino – drugar koji pomaže malim biznisima

Mala i jednostavna prenosna fiskalna kasa, Marketino je mnogo više od samo uređaja za izdavanje računa. Opravdava svoj naziv i zaista je podrška malim biznisima prilikom prelaska na novi sistem fiskalizacije kako bi ceo proces prošao bez stresa i glavobolje. I ne samo to, omogućava im da uštede vreme i uvek budu usklađeni sa zakonom.

Pre svega je namenjena vlasnicima malih biznisa koji žele da imaju sve-u-jednom jednostavno fiskalno rešenje, koji ne žele da gube vreme na spajanje kablova i instalacija i nemaju vremena za administraciju.

Marketino je potpuno spreman za rad, ima integrisanu fiskalnu aplikaciju i štampač, čitač kartice sa fiskalnim sertifikatom, ugrađen bar-kod i qr-kod skener.

Marketino fiskalna kasa Foto: Marketino

Naglasak je na jednostavnosti

Marketino se posebno dopada malim biznisima zato što je jednostavan. Izdavanje računa je brzo i lako, a isto važi i za promenu cena, kao i za postavljanje popusta. Takođe, omogućava i neograničen broj artikala, grupa i računa.

I povezivanje na internet je jednostavno, može se povezati putem bežične mreže (Wi-FI), SIM kartice ili mobilnog telefona (Hotspot). Odlična stvar je što Marketino može da radi i bez interneta ukoliko dođe do prekida jer se računi automatski fiskalizuju kada se uređaj ponovo poveže.

Pored ovoga, Marketino omogućava automatizaciju izrade i slanja izveštaja računovodstvenoj agenciji. Ovo je funkcija koju će svaki preduzetnik znati da ceni jer će ga poštedeti nošenja izveštaja knigovođi. Sve je automatski kreirano i šalje se na mail računovođe sledećeg radnog dana.

Dodatne opcije za salone i ordinacije

Saloni i ordinacije u Marketino aplikaciji mogu da koriste praktičan Marketino kalendar namenjen olakšanom radu sa klijentima. U njemu mogu da vode kalendar zakazanih termina i da ga ažuriraju, čak i na mobilnom telefonu. Jedna od opcija je i slanje automatskih SMS podsetnika klijentima na zakazani termin, a ukoliko neko otkaže, termin se može ponuditi sledećem na listi čekanja koja se takođe vodi u sistemu.

Marketino kalendar pruža mogućnost salonima i ordinacijama da vode lični karton klijenta sa svim informacijama o pruženim uslugama, korišćenim materijalima, alergijama na preparate, prodatim proizvodima s cenama i popustima i dr.

Klijenti će posebno ceniti kada dobiju čestitku za rođendan ili poklon-popust koji se jednostavno mogu kreirati i poslati putem Marketino kalendara.

Paušalcima će višestruko olakšati poslovanje

Marketino automatski vodi KPO knjigu koja je u svakom trenutku ažurna, tačna i kompletna. Pored toga, dostavlja je računovodstvu mejlom direktno iz sistema kase.

Marketino omogućava automatsko slanje upozorenja računovođi i preduzetniku ukoliko se približe limitu od 6 mil RSD u kalendarskoj godini za izlazak iz paušala, odnosno limitu od 8 mil RSD u zadnjih 12 meseci za ulazak u PDV, i na taj način omogućava da blagovremeno reaguju i spreče moguće kazne.

Kompanija s milionima izdatih fiskalnih računa za hiljade korisnika širom Evrope

Marketino je deo regionalne grupacije koja već više od 10 godina uspešno posluje na četiri tržišta: Italija, Hrvatska, Slovenija i Srbija. Njihova fiskalna kasa ima više od 10.000 zadovoljnih korisnika koji ocenjuju svoje zadovoljstvo visokom 9,64 ocenom. Verujemo da će i u Srbiji imati mnogo zadovoljnih korisnika.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>