• 8
 ≫ 

Kombank Dvorana dobija novo ime: Ovako će se zvati u narednih pet godina

 ≫ 

Šta novi vlasnik ima pravo da radi?

  • 8
Kombank Dvorana Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Mts je ime kompanije po kojoj će kultni, multifunkcionalni objekat u centru grada- sada Kombank Dvorana ( nekadašnja Dvorana Doma sindikata ) - u budućnosti nositi ime.

Kako je saopštila Kombank Dvorana ranije, javni poziv raspisan je 11. februara i završen je 15. marta, a odluku o dodeli ugovora, Dvorana je donela odluku u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva.

Kada su u pitanju pravila konkursa, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što ce imenu "Dvorana" dodati ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno.

U toj instituciji tvrde da je i pre objavljivanja javnog poziva, već bilo zainteresovanih kompanija za naslovno sponzorstvo objekta, koji ima najdužu tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu.

Igor Stanković ispred dvorane zahvalio se budućem sponzoru.

- Mts dvorana će ostati kultno mesto usađeno u DNK svih generacija kao mesto koncerata, kongresa i svih kulturnih dešavanja. Telekom Srbija je lider u svom poslovanju i zahvaljujem se ovom prilikom - rekao je.

mts dvorana Foto: Telegraf.rs

- Zadovoljstvo mi je što će ova dvorana poznata decenijama nositi ime Mts-a. Imaćemo ovde i prodajno mesto - rekao je Vladimir Lučić, direktor Telekom Srbija i dodao:

"Drago mi je što smo baš ove godine potpisali ovaj ugovor, jer ove godine Mts slavi 25 godina postojanja".

mts dvorana Foto: Telegraf.rs

Pravo ucešća na javnom pozivu imala su domaća i strana pravna lica, a prijava je morala da sadrži novčani deo, ne manji od milion evra, kao i predlog imena objekta, a Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina.

Ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime - Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

Video: Otkriven dizajn medalja Svetskog atletskog prvenstva u dvorani Beograd22

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    29. mart 2022 | 12:23

    Meni ce to uvek biti Dom sindikata....i dan danas ga tako zovem....

  • 🐾🐾🐾

    29. mart 2022 | 13:02

    Bio i bice Dom Sindikata,Bezistan.... A vi je zovite kako god hocete

  • Bulbuderac

    29. mart 2022 | 13:02

    Koliko god je prekrstavali , Beogradjani to zdanje zovu Dom sindikata. . . . .

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>