Brišu pomfrit iz jelovnika: Kažu "nema ulja, a i skupo je"

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Deki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srb

    30. mart 2022 | 15:08

    Nemoj te da pisete gluposti, koristi se palmino ulje i od repice za friteze tj pomfrit, niko ne koristi suncokretovo ulje. Tako da pise te nebuloze

  • Lol

    30. mart 2022 | 14:53

    Volim pomfrit i ima da ga spremam na masti od domaće krmače i domaćeg krompira, a oni nek ratuju!

  • Mile

    30. mart 2022 | 14:17

    Dugo su uzivali u dobroj hrani sad malo nek poste da i oni osete krizu. A u protivnom eto im njihov gazda bajden nek im on pomogne.