• 2

IDEA Super u Zemunu nakon mesec dana renoviranja ponovo otvorila vrata za svoje potrošače

Kompanija Mercator-S deo je Fortenova Grupe i jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije

  • 2

Kompanija Mercator-S, u čijem sastavu posluju IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi u poslednje dve godine otvorila je 44 nova i renovirana objekta.

Poslednji u tom nizu je IDEA Super u Zemunu koja je danas, nakon mesec dana renoviranja, ponovo otvorila vrata za svoje potrošače.

- U poslednje dve godine otvorili smo i renovirali 44 prodavnice, i ono što je još važnije u njima danas radi više od 500 naših novih koleginica i kolega.

Istim tempom nastavljamo dalje i u narednih nekoliko meseci ćemo otvoriti i renovirati još 20 novih objekata, u Kraljevu, Subotici, Ubu, Novom Sadu, Smederevu, Beogradu i drugim gradovima i mestima širom Srbije.

Ono što nam je cilj i sa otvaranjima i sa renoviranjima je da našim kupcima ponudimo najmoderniji ambijent kupovine, vrhunsku uslugu i najširi asortiman domaćih proizvoda - rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S.

Razvoj maloprodajne mreže značajan je, ne samo za trgovce i kupce, nego i za domaće proizvođače i distributere. Upravo to, na otvaranju IDEA Super prodavnice u Zemunu, pomenuo je i Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt.

- Mercator je partner koji ima ekspanziju na tržištu Srbije, i mi sa njim pratimo tu ekspanziju, i želimo da dođemo do svakog kupca. Zajednički cilj nam je da dođemo do svakog potrošača i ponudimo ono što je potrebno, a to su adekvatna cena i adekvatna usluga.

Podrška domaćim brendovima u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima nam je takođe važna, jer mi u Nelt holdingu imamo i dve proizvodne kompanije, Neoplantu i Baby Food Factory - rekao je Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt.

Kompanija Mercator-S deo je Fortenova Grupe i jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije.

U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom zemlje, kompanija ima više od 300 IDEA prodavnica, 33 RODA marketa, dva moderna MERCATOR hipermarketa koji svakoga dana usluže i do 300.000 potrošača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    1. april 2022 | 22:35

    A plata 37000 i radnju su otvorili i zatvorili jer nemaju radnika za nju

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>