• 0

Coca-Cola Sistem još jednom potvrdio da je pouzdan partner lokalnoj zajednici

Nagrada za projekat "Vlasina - čista ljubav"

  • 0
Nagrada za projekat Vlasina čista ljubav Foto: Goran Zlatković

Projekat "Vlasina – čista ljubav", koji je prošle godine pokrenuo Coca-Cola sistem, dobitnik je posebne nagrade za doprinos razvoju lokalne samouprave i zajednice, u izboru renomiranog magazina Diplomacy & Commerce.

"Vlasina – čista ljubav" projekat nastao je kao odgovor na potrebu da se što široj javnosti predstavi netaknuta i jedinstvena priroda vlasinskog kraja, njegova istorijska, kulturna i gastronomska bogatstva, kao i da se osnaže lokalni turistički privrednici. Na taj način, Coca-Cola sistem i partneri na projektu, opština Surdulica, Turistička organizacija Surdulica i Kabinet ministra za razvoj nedovoljno razvijenih opština, dali su snažan vetar u leđa održivom turističkom razvoju ove lokalne zajednice.

-Za nas u kompaniji, Vlasina nije samo naš drugi dom. To je i predeo zaista očaravajuće lepote, koji zaslužuje posebno mesto na turističkoj mapi Srbije. Zato je bilo uživanje pripremati ovu inicijativu i osmišljavati sa našim partnerima šta je to što je vlasinskom kraju i ljudima najpotrebnije. Osnaženi lokalni privrednici i njihovi biznisi su najveća nagrada, a drago mi je što je naša čista ljubav prepoznata i kroz Diplomacy & Commerce posebnu nagradu - kazala je Nina Elezović, direktorka za korporativne poslove i održivost u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Nagrada za projekat Vlasina čista ljubav Foto: Goran Zlatković

"Vlasina-čista ljubav" pružila je šansu lokalnim privrednicima u ugostiteljstvu da unaprede svoje biznise. Zahvaljujući besplatnim radionicama, oni su od renomiranih predavača učili kako da usavrše svoj promotivni nastup, koriste najsavremenije digitalne alate i društvene mreže za prezentaciju, ali i kako da podignu standard i kvalitet usluga.

Nakon radionica, svi ugostitelji koji su prošli edukaciju dobili su profesionalne fotografije i video materijale svojih objekata, koji su svoje mesto našli na posebnom sajtu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>