• 0
 ≫ 

Karić o tri temelja na kojima je zasnivao poslovanje: "Takav odnos je značio čvrst oslonac za uspeh"

 ≫ 

Srpski biznismen kaže da su, kao porodična kompanija, svoj uspeh gradili na temeljima poverenja, poštovanja i zahvalnosti prema svojim zaposlenima

  • 0
Bogoljub Karić, Milunka Karić Milunka i Bogoljub Karić Foto: Bogoljub Karić

Vlasnik BK grupe, Bogoljub Karić, podelio je nedavno na svom Fejsbuku video u kojem se govori o porodičnom duhu koji vlada među njegovim zaposlenima, a povod je bio rođendan jedne koleginice.

"Dragi moji, hiljade ljudi je radilo i danas radi u našim kompanijama širom sveta, ali ono što je specifično za sve ove godine, rada i postojanja je porodična atmosfera koja je uvek vladala u njima", napisao je Karić, između ostalog, i dalje naveo:

"U tom duhu, danas smo se okupili da proslavimo rođendan naše mlade koleginice Anđele. Svako od nas je poželeo da je dobro zdravlje i sreća prati kroz život, a uspeh na svim poljima, da bude nešto što od nje očekujemo".

Srpski biznismen kaže da su, kao porodična kompanija, svoj uspeh gradili na temeljima poverenja, poštovanja i zahvalnosti prema svojim zaposlenima, za sav trud koji su utkali u njihovu kompaniju.

"Takav odnos je značio i čvrst oslonac za uspeh u svim poduhvatima i projektima koje smo sebi zacrtali i planirali. Sve one dobre događaje smo zajednički slavili, a u onim lošim pokušali smo na razne načine da pomognemo", napisao je Karić na popularnoj društvenoj mreži.

"To je odlika i veličina jedne priznate i uspešne kompanije, to je rezultat jednog ljudskog odnosa prema svojim kolegama. Našoj Anđeli još jednom želimo srećan rodjđendan!", napisao je Karić na popularnoj društvenoj mreži", istakao je za kraj.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>