• 1

Poznati par se seli: Nova cena kuće veća 318 odsto, uložili u glam sobu, joga studio, bioskop, teren

Svaki detalj je perfektno osmišljen

  • 1
Rasel Vilson, Russell Wilson, Sijara, Ciara Vila Foto: REALTOR / Planet / Profimedia

Nastavlja se serija vila poznatih koje su na prodaju, a sada pišemo o velelepnom domu pevačice Sijare i sportiste Rasela Vilsona.

Naime, kako se njegova karijera u Sijetlu završila, nakon osam sezona, tako ovaj kvoterbek koji je osvojio Super Bowl - sada napušta grad. Igraće za Denver Broncos, a to znači da je vreme i da se proda aktuelna kuća.

Par je i zvanično oglasio svoju kuću za prodaju, ali ostaje da se vidi da li će i kada ona naći svog vlasnika, budući da je cena paprena - 28 miliona dolara.

Inače, Vilson je pazario vilu 2015. godine za "svega" 6,7 miliona dolara. Dakle, ako bi je par prodao za navedenu cifru, to bi značilo uvećanje cene od čak 318 procenata.

"Karakteristično imanje na obali, izuzetan dizajn i izuzetan pogled. Uživajte u vrhunskoj privatnosti i zabavi na plaži. Glavni nivo ima besprekoran pogled od 180°; 2 trpezarije; kuhinju u epikurejskom stilu sa ostrvom, zatim profesionalnu teretanu", stoji između ostalog u opisu oglasa.

Dodaje se da gornji nivo vašingtonske vile ima 4 spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, 2 balkona, mnoštvo plakara, 1 glam sobu "dostojnu" Holivuda,dok donji nivo ima jednu spavaću sobu, bioskop, plesni/joga studio, lift i tri velika prostora za igru.

Eksterijer sadrži tri terase i 12 parking mesta, 2-spratnu kućicu na drvetu, dva džet ski lifta. Dakle, iz svega nabrojanog možemo zaključiti zašto je postavljena ovako visoka cena. I tu nije kraj.

Raskošni dom Sijare i Vilsona ima šest spavaćih soba, košarkaški teren, bioskop i studio za snimanje. Od materijala je uglavnom korišćen mermer i tvrdo drvo.

Osim toga, par želi da kombinuje imanje sa drugom imovinom u susedstvu, a to bi značilo da potencijalni kupci budu spremni na dodatni izdatak - u visini od 36 miliona dolara.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>