• 0

Poreska ponudila žensku odeću, cene do 493.000 dinara: Od Adidasa do Šanela i Prade

U pitanju je garderoba oduzeta u postupku poreske kontrole, a prodaje se usmenim javnim nadmetanjem u magacinu Poreske uprave u Leštanima

  • 0
haljina, žena, nakit, duga kosa, lepa kosa

Foto: Shutterstock

Poreska uprava Srbije ponudila je danas na prodaju žensku garderobu poznatih brendova, procenjenu na 38,3 miliona dinara.

Među njom su artikli vredni i do pola miliona dinara.

U pitanju je garderoba oduzeta u postupku poreske kontrole, a prodaje se usmenim javnim nadmetanjem u magacinu Poreske uprave u Leštanima, navodi se u saopštenju.

Među 256 artikala, nalaze se robne marke Brunelo, Dolče i Gabana, Adidas, Longčemp, Zanelato, Valentino, Jil Snajder, Živanši, Hugo Bos, Šanel, Brioni, Alegri, Dolće vita, Cruciani, Senloren, Prada, Kavali, Maksmara, Inkorekt, Etro i drugi.

Pojedinih artikala je i do pet komada, a raspon cena je od 20.000 do 493.000 dinara. Nadmetanje je zakazano za 28. april, a mogu učestvovati pravna lica i preduzetnici. Na prvom usmenom javnom nadmetanju prodajna cena ne može biti niža od 60 procenata početne prodajne vrednosti.

Video: Njegove ruke su jako skupe: Jednu frizuru pravi po 10 sati i naplati preko 100 evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>