• 0

Put svežeg mesa - Od farme do prodavnice

Delez Srbija obezbeđuje najviše standarde bezbednosti svojih proizvoda

  • 0
Maxi

Foto: Promo

Provereno, kvalitetno i zdravije sveže meso sa više od 70 farmi domaćih proizvođača dolazi do kupaca u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama. Zahvaljujući partnerskoj saradnji sa lokalnim dobavljačima, kompletan proces od uzgajanja životinja, uslova u kojima borave, preko ishrane, pa sve do distribucije mesa u prodavnicama se strogo kontroliše.

Na ovaj način Delez Srbija svakodnevno ulaže u bezbednost i sigurnost proizvoda, uz rad sa proizvođačima i edukovanim stručnim timovima kako bi kvalitet bio zagarantovan i održiv.

Kontrola uslova života i ishrane životinja prvi je korak u ovom procesu. Životinje moraju biti odgajane u uslovima koji ispunjavanju naučno utemeljene parametre prakse brige o njima i da se hrane pažljivo pripremljenom hranom koja održava kvalitet razvoja.

Maxi

Foto: Promo

Provera se nastavlja kroz kontrolu kvaliteta i bezbednosti proizvoda kod proizvođača, a dodatna sigurnost proizvoda obezbeđena je kroz sertifikovanje iz oblasti bezbednosti proizvoda i socijalne usklađenosti, za sve proizvođače privatnih robnih marki.

Kao kompanija koja je usmerena ka proverenoj i kvalitetnoj ponudi i usluzi, Delez Srbija osim ulaganja u razvoj i podizanje kvaliteta, pažnju posvećuje i konkretnom definisanju kriterijuma za kvalitet i njihovu proveru.

Maxi

Foto: Mario Marković

Ispravno gajen i pažljivo pripremljen proizvod prolazi i prijemnu kontrolu robe u Distributivnom centru Delez Srbija, koji je izgrađen po najsavremenijim standardima, omogućavajući da se svežina i ispravnost održe na visokom nivou. IFS logistics, sertifikat sa najvišom ocenom koji centar poseduje, potvrđuje da celokupan lanac snabdevanja kompanije ispunjava najstrože zahteve u oblasti bezbednosti i skladištenja hrane. Proizvođači ispunjavaju propisane procedure u ovoj oblasti, a većoj sigurnosti doprinosi i činjenica da proizvod, od klanice do prodavnice, putuje u najkraćem roku, dok se skladištenje odvija trenutno, bez lagera.

Temeljan rad u kompaniji završava se kroz laboratorijske analize, interni monitoring, kontrolu kvaliteta i bezbednosti svežeg mesa u prodavnicama. Proizvod se izlaže po precizno definisanim merilima sa visokim standardom za higijenu. Prodavnice su opremljene najsavremenijim rashladnim sistemima koji održavaju zdravstvenu ispravnost mesa, koje je i po prijemu u radnju prošlo dodatnu kontrolu od strane obučenih kolega.

Maxi

Foto: Promo

Kontinuiranim radom, ulaganjem resursa u sve segmente ovog važnog procesa, koji zaokružuje bezbednost hrane, Delez Srbija pokazuje posvećenost najsavremenijem, transparentnom načinu poslovanja kako bi svojim potrošačima pružila zdravije, provereno, sveže meso iz Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>