• 0

Kompanija Wienerberger generalni sponzor Međunarodnog sajma građevinarstva

Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), 46. po redu, počeo je 27. aprila u Beogradu i trajaće do 30. aprila, čiji je generalni sponzor kompanija Wienerberger

  • 0
Wienerberger Foto: Wienerberger

U 6 sajamskih hala i otvorenom prostoru nastupiće veliki broj izlagača iz 23 zemlje, odnosno svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači i distributeri.

Specijalizovana manifestacija građevinske industrije tokom četiri dana pružiće uvid u niz novih trendova i tehnologija, obuhvatajući sve oblasti građevinarstva, od istraživanja terena i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata. Na najvećem štandu do sada u Hali 2 svojim kreativnim nastupom i ponudom inovativnih rešenja, kompanija Wienerberger predstaviće pregršt sistema za kuće i zgrade, najkvalitetnijih na tržištu Evrope.

Wienerberger Foto: Wienerberger

Na štandu neće izostati ni ekološki materijali, izvori obnovljive energije i gradnja i dizajn koji su u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija. Posetioci će tokom četiri dana na štandu Wienerberger-a imati prilike da uživaju u nezamenljivoj sajamskoj atmosferi, kao i da se bliže upoznaju sa sistemima za uređenje dvorišta (Behaton i ploče za popločavanje Semmelrock), inovativnim sistemima zidanja bez maltera (Termo blokovi vrhunskih izolacionih sredstava Porotherm), sistemima cevi, grejanja, hlađenja i regulacije voda (plastične i keramičke cevi Pipelife), fasadnim sistemima klinker kvaliteta (fasadne listele i cigle Terca), krovnim sistemima (glineni crep vrhunskog kvaliteta kao i sistemska oprema za krov Tondach), kao i Tondach krovnim prozorima izuzetnih karakteristika.

Wienerberger Foto: Wienerberger

-Pozivam sve posetioce da nam se pridruže na štandu, jer ih očekuje nešto do sada neviđeno kada je reč o samom sajamskom izlaganju, kako kontinuirano radimo na pomeranju granica i u ovom segmentu. Važan aspekt našeg poslovanja predstavlja održivost, pri čemu naša kompanija ispunjava najviše standarde u pogledu efikasnosti i uticaja na životnu sredinu, te ćemo posetiocima predstaviti brojne ekološke proizvode vrhunskog kvaliteta. Sve novitete i uključenja uživo mogu se pratiti i na digitalnim kanalima Wienerberger-a - izjavio je Nikola Isakov, marketing menadžer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

Kompanija Wienerberger AG je svetski lider u proizvodnji i prodaji građevinskog materijala i infrastrukturnih rešenja sa sedištem u Beču. Od 2014. godine preuzela je kompaniju Tondach, uključujući i fabriku u Kanjiži nakon čega je nastavila da niže uspehe na domaćem i regionalnim tržištima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>