• 0

"Radnicima moraju da se omoguće uslovi za bezbedan rad"

"Naši zaposleni su ključ našeg poslovnog uspeha", kaže direktor kompanije

  • 0
Proizvodi Zastava oružje Foto: Telegraf

Povodom Svetskog dana zaštite na radu, generalni direktor „Zastava oružja“ Mladen Petković, poručio je da se radnicima moraju omogućiti uslovi za bezbedan i zdrav rad.

“Vodimo računa o obezbeđivanju zaštite života i zdravlja zaposlenih u procesu rada. Poštujemo procedure i pravila koja ujedno pospešuju poslovanje, doprinose povećanju produktivnosti i unapređuju kulturu rada kod zaposlenih”, istakao je Petković.

Kako je naveo, zaposlenima je omogućena oprema za rad i ličnu zaštitu, adekvatna sredstva, ali i informacije, različite vrste obuka i smernice.

“Naši zaposleni su ključ našeg poslovnog uspeha, zato svakodnevno radimo na obezbeđivanju svih neophodnih uslova za što bolji i bezbedniji rad, ali i što veće poštovanje njihovih prava. Zastava oružje je u prethodnom period imala izuzetno dobre poslovne rezultate, koje smo ostvarili timskim radom, te ćemo u tom duhu nastaviti I u narednom period”, poručio je on.

Video: Pojačana kontrola saobraćaja za vaskršnje i prvomajske praznike

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>