• 0

Daju 100 hektara besplatno samo da dosele Tviter: "Mask, razmotri našu ponudu"

"Mislimo da je to dobra ideja", kaže preduzetnik

  • 0
Elon Musk, Ilon Mask Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask dobio je ponudu da premesti sedište Tvitera. Ovaj predlog stiže posle Maskove kupovine te društvene mreže za 44 milijarde dolara. Kako se precizira, Mask je dobio ponudu da preseli kompaniju iz Kalifornije u Teksas.

To nije nova ideja za Maska, koji je prošle godine najavio da će preseliti sedište Tesle iz Silicijumske doline u Ostin u Teksasu. Proizvodna fabrika za Spacex, još jednu kompaniju u vlasništvu Maska, takođe je u Austinu.

Predlog koji je Mask dobio od jednog Teksašanina jeste da mu da besplatno zemljište u blizini Ostina.

"Mask, premesti Tviter 38 milja severno od Ostina u okrugu Vilijamson, a mi ćemo vam dati 100 hektara besplatno", rekao je Džim Švertner na Tviteru.

Švertner je predsednik i izvršni direktor kompanije Švertner farms, i on predviđa preseljenje Tvitera u Teksas kao „dobit za sve“, rekao je preduzetnik.

„Mislimo da je to dobra ideja, posebno u trenutku kada Samsung dolazi u Tejlor“, rekao je Švertner. „Mislim, ovo područje eksplodira i mi želimo da budemo deo ovog eksplozivnog rasta".

Švertnerovu ponudu takođe podržava Greg Abot, guverner Teksasa koji je prethodno pozvao Maska da preseli sedište Tvitera u Teksas.

Video: Šta je pokazao startap skener, kakva je naša scena?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>