• 0

Jazak voda odlikovana prestižnim žigom "Čuvarkuća"

Da li ste primetili da se već neko vreme na rafovima supermarketa mogu pronaći proizvodi sa žigom "Čuvarkuća"?

  • 0
Voda Jazak Foto: ALEX

Da li znate šta ovaj žig podrazumeva? Pre svega, u pitanju je priznanje proizvođačima za kvalitet proizvoda domaćeg porekla, kao i garancija potrošačima i podsticaj da odabirom proizvoda sa ovim žigom podrže domaću privredu i privrednike. Naziv žiga jasno asocira na tradiciju, domaće sirovine i posvećen rad koji su utkani u proizvode.

Jedan od dobitnika pomenutog priznanja je i Jazak voda, koja odnedavno ponosno nosi žig "Čuvarkuća". Jazak voda potiče iz dubine jednog od najstarijih nacionalnih parkova naše zemlje – Fruške gore, koja je dom brojnih retkih biljnih i životinjskih vrsta. Ova planina poznata je po velikom broju izvora, a Jazak se po kvalitetu, kristalnoj bistrini, svežem ukusu i svom izuzetnom sastavu izdvaja među njima.

Zahvaljujući tome što svojim podzemnim tokovima prolazi kroz krečnjačko-dolomitske stene stare više od 30 miliona godina, voda Jazak bogata je mineralima neophodnim za funkcionisanje ljudskog organizma, dok njena oprimalna pH vrednost pruža hidrataciju tokom celog dana. S obzirom na sve benefite po zdravlje koje ova voda obezbeđuje, kao i domaće poreklo, Jazak voda opravdava odlikovanje žigom "Čuvarkuća" i predstavlja domaći biser prirode, koji je lako dostupan svima koji brinu o svom i zdravlju svojih najbližih.

"Čuvarkuća" nas podseća da je važno da poštujemo tuđe, ali i da brinemo o svojim bogatstvima, a svi proizvodi koji nose ovaj žig zasigurno su najbolje što Srbija ima da ponudi.

Birajte proizvode čijom kupovinom ćete istovremeno podržati domaće proizvođače, a za sebe i svoje najdraže obezbediti najbolje što naša zemlja ima da ponudi!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>