• 3
 ≫ 

Rasprodate sve karte za završni turnir Evrolige u košarci, Vesić poručio: Zaradićemo oko 25 miliona evra

 ≫ 

On je rekao da, prema procenama naših partnera iz Barselone, više od 18.000 karata kupili su oni koji će u Beograd doći iz inostranstva

  • 3
Final four sastanak Foto: Nikola Anđić

Sve karte za predstojeći završni turnir Evrolige u košarci koji će se održati u Štark areni su rasprodate, izjavio je predsednik Počasnog odbora za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci Goran Vesić.

– Juče smo dobili zvaničnu informaciju da karata više nema u prodaji. Hvala svima koji su kupili karte! Za one koji nisu kupili karte ili se nisu setili da to učine na vreme obezbedićemo javno gledanje utakmica završnog turnira na trgovima – rekao je Vesić, a prenosi Tanjug.

On je rekao da "prema procenama naših partnera iz Barselone više od 18.000 karata kupili su oni koji će u Beograd doći iz inostranstva".

– Ako znamo da oni prosečno ostaju četiri dana, a da dnevno troše sa hotelom oko 300 evra znači da će oni u Beograd doneti skoro 22 miliona evra. To nije sve. Na to treba dodati ekipe učesnice završnog turnira i timove koji ih prate i novinare – rekao je on.

Vesić je ukazao da Beograd neće biti samo centar košarkaškog sveta već će se završni turnir Evrolige prenositi što direktno, što odloženo u skoro svim evropskim zemljama i više desetina zemalja van našeg kontinenta, a naša privreda će zaraditi ukupno preko 25 miliona evra.

Video: Vesić pred Željkom Obradovićem otkrio: Lobiraćemo za 2 kluba u EL iz Beograda

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakiiii

    8. maj 2022 | 12:59

    To sve da se uloži u Zvezdu sledeće sezone,pa da osvojimo....

  • Zoran

    8. maj 2022 | 13:12

    Lepa lova nema šta a Minhen za Oktobar Fest sa šest miliona posetilaca za 17 dana zaradi deset milijardi € a potrebno je rezervisati godinu dana unapred,koja košarka koji fudbal ili formula!?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>