• 0
 ≫ 

Prošli smo prvim novim asfaltom od Kokinog Broda do Banje: Mašine u punom jeku, posao od 8 mil. evra

 ≫ 

Država će za ovu investiciju izdvojiti osam miliona evra

  • 0

Radovi na rekonstrukciji državnog puta Kokin Brod – Pribojska Banja su u punom jeku, a naša ekipa se uverila u dinamiku radova. 

Trenutno je najviše mašina na potezima u selima Rutoši i Kratovo, a saobraćaj je naizmeničan zbog radova na izradi završnog sloja asfalta. Kako je saopšteno, radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz “Puteva Srbije” apeluju na učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Alternativni putni pravac je državni put deonica Кokin Brod – Nova Varoš – Bistrica – Priboj, kao i lokalni put preko Кratovske Reke.

Za vreme pomenute obustave, učesnici u saobraćaju moraju poštovati postavljenu saobraćajnu signalizaciju kao i instrukcije saobraćajne policije i odgovornog izvođača radova za korišćenje alternativnog putnog pravca na ovom području u naznačenom periodu.

Ovaj putni pravac dugačak je 27 kilometara, od čega je 13 na teritoriji opština Nova Varoš, a druga polovina u opštini Priboj.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>